Új hozzászólás Aktív témák

  • Failure

    csendes tag

    üdv sorstársak!

    szemeztem egy ideje az RX470/480-akkal, de az áruk eddig bőven a lélektani határaim fölött volt, addig is tanulmányoztam a topicot.
    Érdekes kognitív disszonanciaként éltem meg, hogy ahányszor felmerült a "milyen márkájú RX470/480-at?" kérdés, úgy mindig jött rá az "MSI-t" válasz kórusban mindenkitől, miközben az utóbbi időben elég nagy számban számolnak be itt a kollégák erről a ventitúlpörgetéses problémáról. :DD

    Mindazonáltal egyszer élünk, szóval mikor most kedden az Aqua meg az Ipon is beejtette a 480-as 4 GB MSI Gaming árát 69 ezer HUF-ra, nem tudtam ellenállni, és hazahoztam egyet. :DDD (és úgy fest jókor voltam jó helyen, mert mára mindkét helyen visszakúszott az ára 75k-ra :F )

    17.2.1-es Crimsonnal próbálgatom, és eddig nagyon impresszív a dolog: tartós 100%-os terhelés alatt sem láttam még 68 foknál magasabb hőt, és a venti nem ment még 30% fölé. Fogyasztás maximuma a várt 150-160 W körül (GPU-Z szerint)

    Teljesítmény tekintetében Unigine Heavenben egészen pontosan megduplázta az előd 270X teljesítményét, FullHD-ban 2540 pontot teljesített (a 270X 1300-hoz képest)

    Hallani gyakorlatilag nem lehet a kártyát, az Arctic Alpine proci hűtő mellett labdába sem rúg. :C

    Próbáltam eddig új Doom-ot minden maxon, Witcher 3-at minden maxon, Fallout 4-et minden maxon, GTA5 maxon, semmi meg sem reccen, eddig nem tudtam semmivel megölni fullHD-n.

    Úgyhogy azt hiszem, meglehetősen elégedett vagyok, pedig bevallom, akármennyire AMD/ATI fanboy vagyok, azért a 1060-asok okoztak a vétel előtt pár álmatlan éjszakát.

Új hozzászólás Aktív témák