Új hozzászólás Aktív témák

  • Hobbbyt

    őstag

    válasz Create. #10762 üzenetére

    Nem akarok (most) megmondó ember lenni és a körülményeket sem ismerem.. de! Abból kiindulva, hogy írtad, hogy "egyébként nem cserélnék a ház kivételével semmit" -ből az jön le, hogy nincs szükséged rá.

    - Az i5 4690K egy jó dolog, de ha eddig elégedett voltál az i5 4570-el akkor nem fogsz előrelépés érezni, az RX470-hez sem kell.
    - A Corsair H50 kompakt vízhűtés csak játék víz, egy jobb léghűtő simán állva hagyja. See hangban sem teljesítményben nem versenyképes.
    - Az Asus Maximus Hero VII egy baromi jó, okos (és drága) alaplap, tele olyan dologgal amire átlag embernek nincs szüksége, komoly tuninghoz pedig a H50-as kevés.
    - 4*2Gb-nak egyszerűen nincs értelme. :)
    - A deepcool tesseract pedig egy olcsó, gagyi ház.. Az egyetlen jó dolog benne a neve, mivel imádom a geometriát.

    Nekem is CM690 II házam van.. imádom. :D

    Árban pedig azért nincs rendben, mert 115e forintért nem igazán lépsz előre. Ennyi pénzből már simán kijön egy új Z170-es alaplap, i5 6600K és 2*4Gb DDR4 (kiszámoltam, ez pont ~115e :D) Eladod a régi cuccokat, veszel 15e-ből egy bika CPU hűtést meg egy házat, és mindenki örül mint majom a farkának.. neked pedig új, modern, garanciás és erősebb és tuningolhatóbb géped van.

    Meeg ez a topik nem erről szól. :)

    [ Szerkesztve ]

    10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

Új hozzászólás Aktív témák