Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz marquuard #47797 üzenetére
tesókám a tied pöröknek a ventik 1000 el nekünk meg 30% on azért van külömbség. Bár én nem BF4 ezek mert nem jött be meg volta gondjaim vele.
nem támadás nem vettem annak csak felhívtam a figyelmed rá(#47796) csabi0805
Bár nálam nem igen ment feljebb még 64 foknál játékok alatt. 1220/15xx mhz mellett sincs 70fok
de teljesen jók az értékek az még majdnem hideg(#47800) kona005
fingom sincs lehet-e állítani a feszt rajta de a két kari között max név külömbség van[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
marquuard
veterán
válasz Steve198310 #47801 üzenetére
Gondoltam, hogy támadásnak veszed
2200RPM-re van most szabályozva, 68 fok. Ne a % legyen a mérvadó, mert eltérő a kártyáknál.PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz Steve198310 #47803 üzenetére
Tőlem pöröghet 20RPM-el vagy 95000RPM-el, lényeg hogy normálisan működik. Persze ezt a 2200RPM-et se nevezném hangosnak, de nem is hangtalan. Az a baj, hogy nem igazán vannak Giga R9 270X tulajok, mert én egyedül kevés vagyok a bebizonyításhoz
PSN ID: marquuard
-
Steve198310
őstag
válasz csucsbicep #47806 üzenetére
Amúgy is sok a kompatibilitási probléma a retek WIN8(1) al(el)
Maradjon a megszokott Win7 nél az már kiforrt
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy r9 270-es kártya megvételét, viszont egy kicsit elbizonytalanodtam, mégpedig olvastam róla, hogy nem minden alaplap tudja kiszolgálni rendesen...nekem egy giga f2 a88x d3h lapom van, 450w chieftec ctg táp, x4 760k athlon proci 3.8 ghz, 8 gb kingston ram. A kérdésem az, hogy megvehető vagy nézzek gyengébb kártyát?
-
kona005
senior tag
3dmark11-ben nincs firestrike vagy csak én vagyok a süsü?
Megnézem mit tud az új szerzemény...[ Szerkesztve ]
-
kona005
senior tag
válasz CirrMee #47816 üzenetére
Na ne csináld, tényleg
Azóta csinálja amióta megvan az új kártya, de nem tudom mi lehet... Amúgy megy rendesen minden...
Más: Feszültség állítására milyen lehetőségek vannak? Mert se GPU Tweak, se az Afterburner nem engedi...
Firestrike alatt max 1,219 mV volt a fesz, de sajna így csak olyan 70Mhz-et tudok ráhúzni stabilan...
Mennyit lehet adni neki max, amitől még hosszabb távon se lesz baja? -
Steve198310
őstag
-
kona005
senior tag
válasz Steve198310 #47818 üzenetére
Köszi szépen a választ! Megnézem mindjárt
Feszültség állítására is tudsz esetleg valamit javasolni?[ Szerkesztve ]
-
Vulpolone
tag
válasz belinho #47807 üzenetére
A lapon a legfrissebb BIOS van, este frissítettem. Win7 se oldotta meg a problémát, telepítés végén az újraindítás után egyből fekete kép és az 5 sípolás és ez megy minden újraindítás után.
Ahogy visszateszem a 6850-et minden rendben, pöccre indul.Elviszem egy ismerőshöz, hogy az Ő gépében mit produkál és majd látjuk mi lesz.
HTC U11
-
CirrMee
addikt
válasz kona005 #47837 üzenetére
>Átírtam a Profile.xml-t is, de GPU Tweak szerint még mindig 1.219-et kap
Borítékolható volt. Ha egy erre szakosodott program nem oldja meg az ilyen jellegű problémádat, rendszerint nem az lesz a megoldás, hogy a konfig fájljait kézzel írogatod át...
BIOS editor.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
- = Zk = -
félisten
-
emre
veterán
válasz - = Zk = - #47843 üzenetére
És sokat játszol ezzel?
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
- = Zk = -
félisten
nem... BF3-mal...
oda viszont jó.. nagyon jó (Y)ezt csak megmutattam, hogy.... és ennyi. értelme sok nincs nekem legalábbis
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Steve198310
őstag
válasz - = Zk = - #47845 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Steve198310 #47846 üzenetére
érdekes, mennyi/mekkora a különbség i5 és FX között... hm...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
misiizsai
tag
Sziasztok! Mióta múltkor írtam a grafikai problémákkal azóta teszteltem Artifact progikkal és nem volt probléma.Mindenképp a táp a ludas..Szeretnék az áram felvételen állítani MSI-vel mennyire vigyem a csúszkát? Nem szeretném megsütni a videókarit..MSI R9 270X az alany..Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
Stylerr
addikt
válasz Steve198310 #47846 üzenetére
Ezt hogy írattad így ki vele? Vagy ha végigfut a teszt akkor írja ki?
-
emre
veterán
válasz - = Zk = - #47847 üzenetére
Egy 965BE-ről váltottam 2500k-ra.
Előtte pár tesztet elolvastam ami miatt nem maradtam az amd vonalon, és nem bántam meg.
Egyébként tényleg ahol minden összejön ott jó a CF, a stalker-ek is szerették és a wot is, de az utóbbiból valamilyen nvidia turpisság miatt kivették a támogatást és azon túl esélytelen volt normális fps-t összehozni vele.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest