Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz lowzor #44327 üzenetére

    Először akkor tűnt fel, mikor a 2010-es NFS MW-vel játszottam APU-n. Eltűnt az eső! Vizes volt az út meg minden az okés, de nem volt eső! :S Hát mondom jólvan, ez biztos csak azért mert kis APU meg minden...

    De akkor azt mondod, hogy gyakori eset, hogy bizonyos effektek nincsenek AMD-s kártyán amik NV-n igen? :S És nincs helyette más? :S
    Kezdek k...ra kiábrándulni ebből az AMD-ből...

    Most konkrétan az MW3 kapán azért, mert az anno általam kedvelt TimeShift nevű játékban szebbek a figurák, mint az MW3-ban ami jóval újabb.
    Tényleg az lesz a vége, hogy eladok mindent a p...ba a Corsair ramokon kívül és veszek egy Intel + Nv platformot. :((( És ha megiszok még egy doboz sört az se fog érdekelni hogy mennyit bukok rajta.
    Mert az okés, hogy az olcsó árért kompromisszumokat kell kötni. Elfogadom, hogy sok esetben cpu limites lehetek meg minden... Na de az, hogy kimaradnak effektek csak azért mert AMD-s kártyát vettem... Az már sok.

    Te amúgy micsinálsz ebben a topikban? :D Most esik le, hogy GTX680-ad van, meg ugye a 3570k.... Hogy kerülsz ide? :D Persze nem gond, mert többször segítettél, meg jó vitáztunk már párszor, szépen formáltad a tudásomat, véleményemet, csak most úgy feltűnt. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák