Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollo_21

    addikt

    válasz BogyóBP #40991 üzenetére

    IGen. igazad van:) Szóval win7 sp1.... cod feltesz..játszik..örül semmi baj.. driver nem a legújabb hanem az akkor kiadott..asszem 13.9 v2 beta? valami ilyesmi volt, ez kb 1- másfél hónapja volt, vígan játszottam nem volt probléma... Ja igen ekkor volt egy proci csere... 370K-ról 750K-ra.
    Aztán új windows fel, ugyanazokkal a driverekkel, játszanék..már be kockázta stb...párszor még rápróbáltam semmi javulás, azóta a bf4 et kitoltam, ott nemvolt baj.hőfok és egyebek mind rendben.
    Most feldobtam a legújabb drivert, újra a cod-ot, most kivételesen jó! De most a bf4 bénázik... most ez vagy driver vagy?. A hiba jelentkezik kártya illetve proci tuning-al, nélküle és csökkentett órajeleken is...amikor épp úgy akarja. De mindíg csak 2-3napig tűnik hibásnak..közben nem frissítek semmit sem...csupán fogja és megszünik a gond.... ilyet a BS szériás Sapphire kártyák idején játszott..akkor amikor tavaly karikor vettem 2-3x csinálta a fekete képernyőzést, írtam is akkoriban ide. Aztán elmúlt ez a tünet. Aztán volt a böngészős kockázás..azis elmúlt az pl 1hétig volt "gond/tünet". Olyan hibái vannak amiket kézzel nemlehet megfogni..illetve lehet..de mint egy fejfájás kis ideig van...aztán magától abba marad.
    És tünetmentes több hónapig.

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/

Új hozzászólás Aktív témák