Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz miresz #40581 üzenetére

    Az a baromság, hogy nem érted. Nem minden 270-nel van baj, csak némelyikkel, nyilván nem függetlenül attól, hogy a "nagyobb" kártyákra csinálják meg először a drivert. Azt meg nem is érdemes elvárni ma már, hogy a piacra lépő kártyákhoz rögtön megfelelő szoftver is legyen.

    Másik baromság, hogy szavaiddal éljek, a C telepítése. Az első dolgom volt csak a drivert telepíteni, de nem hagyja, az is felküldi a CCC-t, vagy nem települ. CCC nélkül ráadásul nem lehetnék biztos az általam nem kívánt effektek kikapcsolásában.

    Pancsermeste: Akkor a monitoroddal van a probléma. BF nálam közepes fényerőn is tökéletesen látható mindenütt.

    CCC-ben az előbeállításokra menj rá. Ott alkalmazásokat tudsz megadni, illetve azokhoz profilt megadni, hasonlóan, mint a 3D beállításokat játékok esetén. Elméletileg. Én ugyanis nem élek ezzel a lehetőséggel sem. :B

    BogyóBP: DVI-nél is van GPU méretezés, pont akkor rontja el a képet a CCC, ha azt beállítottad. Onnan tudom, hogy én is így jártam. :DDD Skálázást mindenképpen érdemes NEM használni, hiszen nem lesz szép a kép (főleg akkor cseszi el, gyakran még a képarányt is, ha kisebb felbontású, régebbi játékot akarsz futtatni), de CCC-ben azt is tudod kapcsolni, hogy a driver végezze a méretezést, vagy a monitor. Érdemes az utóbbira bízni. ;) És persze mindenképpen érdemes a monitor megfelelő beállítására odafigyelni.

    nV alapból széthúzza a képet, ami roppant randa rendszerindításnál v. pl. biosban. Régebben AMD nem csinálta, ma ez is előfordul. Az egyik szöveges betöltőképet széthúzza képméretre, a következőt meg berakja középre kicsiben. :(

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák