Új hozzászólás Aktív témák

  • gootibi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tegnap lettem tulaja egy ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2-es videókarinak (mikor a kezembe vettem és megláttam azt hittem hogy behugyálok).
    A csomagolás prémium minőség, nem vagyok erre hajazó ember, de 30 év fölött lehet már ez is kell. Nem akarok senkit se oltani, de a pl. a VTX kártya csomagolásához képest ez fényévekre van (HD6770-esem volt, van még mindig a fiókba), de videókat nézve a Sapphire se nagy valami, de ugye nem a csomagolás lényeg. Azért na, mintha törődnének az emberrel, komolyan mondom jó érzés.
    Méretek azok hatalmasak, nekem van hely a házban ([link]), de aki kisebb házzal rendelkezik és nem lehet kivenni a HDD tárolók egy részét, az gondolkozzon el rajta, hová is teszi.
    A hangok azok baromi jók, vagyis nincsenek!!!! Ezt most nem azért írom mert nekem ilyen van és természetesen nem ismerem más gyártók 7870-es kártyáit, de ennek az ASUS-nak semmi hangja, még terhelés alatt se, kegyetlen, mondom ezt úgy, hogy a VTX HD6770-es karim ehhez képest egy turbina (természetesen azon kívül tökéletes, mert tette a dolgát eddig hiba nélkül!).
    Teljesítménye rendbe van. BF3 alatt multiban ultrán 48 és 58 fps. Hőfok most nem jut az eszembe, nem otthon vagyok sajnos hogy megnézzem (meló) ... Húzva egy kicsit mert ugye az ember nem bírja ki, hogy egy 1 napos kártyát ne basztasson 1120 Mhz-n a GPU és a 5000-n a memória, így 60 és 58 között az FPS és 59-61 Celsius fokon a kari. A venti százalék 40 talán és itt se volt hangja a karinak. Az AB-t használtam a tuningra és a mérésekre.
    A kérdésem az, hogy meddig érdemes hagyni hogy melegedjen a kari, illetve húzni, természetesen tudom hogy darab függő, de talán van egy átlagos határ érték, illetve feszültséget nem akarom piszkálni, az nem az én világom. Természetesen ha hazamegyek holnap rommá tesztelem különböző értékeken :) !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák