Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tomix24 #16865 üzenetére

    Visszalapoztam, és te is azt írtad, hogy akad játék, ahova kevés: [link]
    Max Payne-ban is 4XMSAA 1400MB-ot kér, a 2X-es is 1100-at a képmentéseid alapján. [link]
    Nálam ez nem annak a jele, hogy elég 1GB. Na, mindegy. :)) Ahol meg már 1-10FPS az esés, ott már régen nagyon-nagyon kevés volt az 1GB, az nálam már nem lenne élmény a különböző apróbb disznóságok miatt, mint pl. több játékban az utólagos kirajzolás, vagy a memória telíődésekor/tartalomcseréjekor megjelenő apróbb belaggolások.
    Régen, 4850 OC-ből váltottam 512-ről 1GB-ra és elég sokat foglalkoztam a kérdéssel, mert nem kevéssel volt drágább/nehezebben beszerezhető az 1gb, és nem volt sok felesleges pénzem, hogy a VGA-ban esetleg haszontalanul áljjon... Tapasztalatok: [link] Amiket itt leírok, megmagyaráz pár dolgot, pl. miért sikerült egyes review-okban az 1gb-s karival picit több FPS-t mérni. És ezért mondom, ha már 1-10FPS-t írsz, az már elég durva.

    (#16869) Tomix24: "Ok vissza véve az élsimítás, és lám még erősebb is az 1GB-os modell(ez ugye egy nem reklámozott előnye is)"

    Na, látod, épp erről beszéltem pár sorral feljebb. ;)
    Ráadásul ha felraktad volna 4XMSAA-ra, ami azért nem extrém, a gpu tuti meg se érzi, vagy fullhd-ra, mindjárt összecsinálta volna magát az 1GB-s. Szval azért az szépen látszik, hogy a 2GB bőséggel elég mindenre, míg az ember 1GB-vel okszor már borotvaélen táncol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák