Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz LamaCube #11898 üzenetére
Express uninstall/restart/express install/restart.
driver sweeper nekem is beb@szott egy jó kis hiba üzenetet hiába rkatam vissza a drivert.Elég volt kijavítani de te tudod.
Más : virágbolti farcry,,nincs mentés.Belépek continue és mindíg újra kezdi...?
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz csucsbicep #11891 üzenetére
Nálam nem megy a profilozás exe-nként.
-
DeathAdder
veterán
Szegény LamaCube mindenkitől más infót kap
-
Chapel
addikt
válasz LamaCube #11898 üzenetére
Nem írtunk egymásnak ellen. Én azt írtam ha tutira akarsz menni....bár nem értem a hezitálást sem, ez nem agysebészet, rossz döntés nincs. Max ha rátelepíted és össze akad akkor van pluszban egy köröd vele. Ennyi.
Leírtuk páran hogy nem árt az uninstall, meg valaki leírta hogy nem muszáj. Ebből az jönne le nekem hogy biztos ami biztos először uninstall. Persze Te tudod.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
B4l!nt
aktív tag
válasz seederking #11902 üzenetére
Express uninstall/restart/express install/restart
Szintén így és semmi gond.
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Ma még várható végleges 12.11 driver? Vagy késnek a fiúk?
Más.... 7850-nek mi az a beállítás amit általában vissz alapfeszen? Illetve mennyi fesz kell kb a maxhoz?Köszönöm!
Üdv: Gábor
-
LamaCube
addikt
válasz Chapel #11905 üzenetére
Semmi gond, nekem is ez tűnik ésszerűnek. Nálam is anno a driver sweeper ütött be, de úgy hogy újra kellett tennem a rendszert. Ezért van a félelem bennem. Most az nvidia drivert kell lepucolnom, de ahhoz már kaptam segítséget. Jövőhét szerdára hozzák a vga-t szerintem felteszem a hozzá adottal és azután frissítek, ha úgy gondolom valami nem klappol
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
nagyúr
-
seederking
őstag
válasz DeathAdder #11904 üzenetére
farcry-ban van fejlemény?
ezt találtam egy fórumon :
"FPS problémára nálam a megoldás: direct-x 9-re kapcsolás, RadeonPro-ban(google a barátod) force process high priority, disable aero (csak játék alatt kapcsolja ki az aerot utána automatikusan vissza is kapcsol.) ezzel elmúltak az interface lagok 1280 medium-on és 40+fps-em lett a húdenúb konfigomon. C2D 3.2ghz 2gb ram radeon 6670. Dx11-en szinte mindegy mit állítgattam borzalmasan belassult és ami vicc hogy a videókártya és a proci terhelés is lezuhant 70% körülire, szóval nem hiszem hogy a vassal van a gond"De nem vágom tudsz segíteni mit is kell csinálni.Nekem mondjuk még az a gáz,hogy ha kilépek és vissza nincs mentés,,hiába continue előlről kezdi.?
[ Szerkesztve ]
-
-
Chapel
addikt
FC3 alatt most este 2 blackscreen-t is bekaptam...idegeskedjek? Ha csak a game problémázik az nem érdekel, az viszont sokkal jobban ha a vas.
Most egy kicsit pihentetem fc3-at. Jön egy kis Batman AC és Nfs mw. Ott eddig nem volt ilyen...
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
seederking
őstag
Ilyenkor mi van?
Te patch-elted?
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz seederking #11913 üzenetére
Azóta nem is próbáltam, csak felhúzom magam rajta, még mindig az AC3-at játszom.
Szóval a lényeg hogy neki is dx9-ben megy. Más magyarázat nem is lehet arra hogy minden fullon egy 5870 30 fps-t produkál és szintén fullon másnak egy 7870-el is csak 16 fpsKezdek belefáradni már ebbe a windows, driver, szoftver, patch talán ez talán, talán az stb.. mizériába.
végül majd kiderül, hogy ez is egy nv játék hiába veri őket porba az amd a statikus tesztekben vagy fogalmam nincs mibenA mentés dologra meg,
próbálkozz egy skidrow release-vel, nálam ott minden okés -
seederking
őstag
válasz DeathAdder #11917 üzenetére
Jaja csöppet felb@sz engem is hogy 7870-el 18 + 20 fps-t látok.Meg ahogy írod a sok sz@rakodás,próbálkozás.Nekem pl most úgy indult,hogy belépek,menüben 130 körüli fps.rányomok,hogy continue fps down down down töltés közben mindösszesen 8-nál megáll nem mozdul.Betölt jön a video az elején lagg lagg lagg Bejön a ketreces rész és volt 20 fps.
tegnap újraindítás stb és sikerült elérni,hogy normális érték legyen 40-50fps.De ugyebár nem ment,,,+ ha kilépek a menübe,hogy pl az autosave-et töltsem be.Belassul laggol már a menü is,,,és kezdődik minden előlről.Szóval én itt tartok.
De az Ac-ról is azt olvastam,hogy katasztrófa?Föl sem mertem rakni...Vagy talán meg lehet mókolni,hogy rendesen menjen?Vagy nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz seederking #11920 üzenetére
Nem, Bostonban 22-27FPS
-
smisa
őstag
Ha esetleg valaki még nem tudna róla, akár 1 USD-t tied lehet ez csomag:
Darksiders, +Soundtrack
Red Faction: Armageddon, +Soundtrack
Metro 2033,
Company of Heroes, +Soundtrack double
Company of Heroes: Opposing Fronts,
Company of Heroes: Tales of Valorha rááldozol 6 USD akkor még + Saints Row is
alábbi linken: [link]
-
nagyúr
válasz seederking #11920 üzenetére
Kevés a CPU -d mind AC3 hoz mind FC3 -hoz!
Nálam mind 2 játék ha kikapcsolom a HT -t tehát csak a nyers 4.mag dolgozik 4200.MHz -en jár a proci és 70-80.% on tekeri az AC3
Az FC3 szintén ilyen proci gyilkos HD7950@1250/1650 -et már nem képes kiszolgálni teljes mértékben, mert vannak olyan helyek ahol csak 80-90.% on teker a GPU de ha leveszem 1100/1400 -ra a vga -t ott már szinte végig 99.% -on teker a GPU
Szóval nálad a 955BE -proci 3800 -on kb egy 7770 -et tudna kiszolgálni a fenti 2 játékban, ne a játékokat vagy a VGA -t szidd! És a 12.11.b8 driver is tökéletes
Ami érdekes még FC3 -nál majd 10.fokkal jobban melegedik a GPU (de már mások is írták 79xx tropikba hogy náluk is kazán az FC3 tól a kártyájuk)
Elképzelhető ha tuningolva hajtjátok a VGA -t és nem monitorozzátok végig OSD -n hogy Throttling -ol és ilyenkor kezd laggolni
-
seederking
őstag
válasz DroiDMester #11926 üzenetére
Akkor azt is magyarázd már el,hogy miért van az hogy tegnap pl kilépésig sikerült összehoznom egy 40x fps-el és 99% gpu kihasználtsággal működő játékmenetet.
Akkor deathaddernek is kevés a cpu-ja?Mert kb ugyan azt produkálja a játék.
Ha elolvastad rendesen amit irtam kiszürheted belőle,hogy van mikor már a menü is laggol (és nem csak nekem).Szóval szerintem ez nem normális működés.Cpu ide vagy oda.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Nem mintha a i7-860@4200MHz(HT -off) annyira nagy eresztésnek számítana ma már, hogy csoda számba megy ha valami megtekeri.
May the Force be with you!
-
seederking
őstag
Nos ennyit a kevés prociról :
(gondolom nem kell bekereteznem az fps-t és a gpu kihasználtságot)Ja még annyit,hogy a képeket úgy csináltam,hogy folyamatosan játszottam.Hogy lásd nincs ideje "szusszanni a cpu-nak"
Settings :
Game :
Akkor hogy is van ez?Nem azért linkeltem a képeket mert fasza gyerek akarok lenni.
Hanem,hogy lásd nem a levegőbe beszélek."Ellenben veled akinek annyira futja,hogy kevés a procid"
De mind1 nem megbántani akarlak csak inkább ne "vádolj" hogy én ezt + azt (vga/driver) szidom miközben erről szó sincs.Max a játékot!(de a szidalmazás ettől is távol áll) Csak fölb@sz,hogy nem vagyok annyira hülye,hogy ne tudjam megállapítani ha kevés valamelyik hardver VAGY! szoftveres probléma van.Viszont a menüben kezdésnél nagyon,akár 8fps-re is leesik az érték(amíg be nem tölti a játékot).Látszik is rajta a lagg,de csak menüben.
Miután megcsináltam a képeket/játszottam.Újraindítottam a gépet és beléptem megint,,nem volt semmi gond,hozta újra az fps-t.De a menü mizériát nem tudom miért csinálja.[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz seederking #11933 üzenetére
Valaki linkelne pár fps értéket ilyen beállitások mellett,hogy lássam "mennyire kevés a procim" ?
Ja és vga tuning off! alapon használom.
Köszönöm -
Chapel
addikt
válasz seederking #11934 üzenetére
Mivan szóban már nem is hihető, kell a kép?
Nekem 50-60 fps között mozog, 1680 maxon. 1920 sajnos nem tudom tesztelni, mert ennyi a 22"-os monics vége, de nem hiszem hogy látványos különbség lenne.(én is alapon használom)
Amúgy most 2-3 órát toltam Batman AC-t semmi gond, szépen folyik full dx11ben, szóval (remélem) a FC3 lehet a ludas a blackscreeneknél.
Egyébként még mindig leesik az állam Batman kapcsán. Eszméletlen a hangulata meg a látvány no comment. Ennyire összeszedett és profi kivitelezést...hát nem is tudom mikor láttam.
Mondhatnám Batman AA.Zseniális game
-
szmegma
aktív tag
válasz Repsol600 #11749 üzenetére
Nem ketszeres FPS-t akarok kihozni, mint irtam is 20-25-rol 30-40 koze lenne jo.
Sikerult is ma, atlag 34 FPS huzott kartyaval.
Amit meg eszre vettem, hogy van a VIDEO es VIDEO QUALITY opcio. Ha ultrara allitok mindent a VIDEO QUALITY-n belul, szinte ugyanannyi FPS-t hoz, mintha mediumon tesztelem.A kerdesemre termeszetesen mint mindig, nem keptam meg valaszt senkitol:
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran.TV: JZ1000
-
nagyúr
válasz kovsol #11931 üzenetére
Sz.tem ne írj olyanról amit még nem próbáltál ki saját magad!
De hogy értsd is miről beszélek
itt a te cuccod i5-3570K@4,8Ghz -en jár ha nem tévedek Mennyi is így szénné tuningolva a CPU(Physics) pontszámod? 9136.pötty
És akkor sz.ted a i7-860 ami ma már nem elég erős, miért erősebb 4200.MHz en a te 4800.on járó procidnál?
íme 9445.pötty (és most ne e-penis -ezni)
Nem azért mutatom csak azért hogy lásd nem gyenge még ma sem hiába 3.éves CPU mert egy i7-2600.K sem jobb nála azonos órajelen, csak ugye azt kicsit jobban meg lehet rántani mert nincs szorzó lock rajta
De részemről zárom a témát még mielőtt ezen valaki el kezdene vitatkozni.........
-
BRIKLY
veterán
válasz DroiDMester #11937 üzenetére
Kapcsold ki a HT-t,és úgy hasonlítsd a 3DMark pontokat.
-
ETOM
addikt
válasz DeathAdder #11939 üzenetére
Gondolom azért kéri mert másikba sincs HT és mark alatt reálisabb képet ad úgy.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz szmegma #11936 üzenetére
"A kerdesemre termeszetesen mint mindig, nem keptam meg valaszt senkitol:
Egyebkent ezt a jatekot igy elbasztak? A grafika kozeleben sincs mondjuk egy BF 3-hoz kepest, ami majdnem dupla FPS-t produkal szinten ultran."És kitől szeretnél erre választ? Most viccen kívül, ki az aki itt erre megnyugtató választ tud adni...egy költői kérdésre...
Én azt mondom szerintem ez szebb a maga nemében mint BF3.És most?
Attól mert fps-fps még nem összehasonlítható. Ez maximum ízlés kérdése, az meg van mindenkinek, tehát ismét nem fogunk objektív választ kapni.
-
ETOM
addikt
válasz DeathAdder #11942 üzenetére
Engem aztán hidegen hagy, hogy megy vagy sem, de egy játék alatt sem hozz ekkora különbséget mint markok alatt tudom mert volt. Egyébként én se kapcsoltam ki, de markokban egyértelmű előnye van.
"Ezzel az erővel mehetne egyazon órajelen is a két cpu, de nem megy.."
nem rajtam múlik értelem szerűen úgy lenne érdemes összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz DeathAdder #11939 üzenetére
Mert a 3DMark pontszámot megdobja,de a játékban szinte semmit nem ér,sőt..
Bekapcsolt HT-val semmi értelme összehasonlítani a 2 procit,főleg nem 3DMark-ban..ETOM: Köszi
-
kovsol
titán
válasz DroiDMester #11937 üzenetére
szövegértelmezés eggyes
i7-860@4200MHz(HT -off)
te magad írtad, hogy nyers 4 maggal nézted, erre belinkelsz egy 3dmark11 eredményt bekapcsolt HT val. A játékok 99% ában nem gyorsít annyit a HT mint egy szintetikus tesztben, ha épp nem lassít, vagy bugzik be tőle.
És csak halkan megsúgom a ramod miatt kapsz nagyon sok pontot. 3dmark11 topicban az egyik srác 4500Mhz en járatva a procit is több pontot kapott mint én 4800on, mert neki sokkal jobb a ramja. Szerintem ha lefuttatnád mondjuk olyan rammal beállítással te is buknál vagy 1k pontot mindjárt.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
menyoronc
aktív tag
köszönöm az infókat én megvárom a véglegeset nincs kedvem kék halálozni
most megnézem mit tud az új rendszer a BF3alÜdv: Gábor
-
seederking
őstag
válasz Chapel #11935 üzenetére
Nem,nem azért írtam mert nem hihető csak gondoltam ha kb azon a területen méri ki valaki akkor szemmel látható a különbség.De így is oké és köszönöm.Ezek szerint mégsem olyan kevés a cpu-m vagy rosszul gondolom?
DeathAdder : Hát ha segít,,
dvd5 verzsönés win update most nekem úgy néz ki javított a helyzeten.A menü-t meg az átvezetők gyatra fps-ét + megpróbálom megszokni.Mivel már nincs több javulást elősegítő ötletem. (max win reinstall,de lusta vagyok hozzá,egyenlőre)[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
CPU limit megszüntetve nálam. Az AMD-t nyugdíjaztattam. Egyszerűen AMD proci nem való játékra, legalábbis ahol a CPU-t mozgatja. Bulldozer/Phenom/Llano/Trinity - áhh.
Majdnem 2x annyi az FPS-em ugyanazon beállítás mellett.Sima 30K-s I5-2400, és leveri a legerősebb Bull-t is ha játékról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
Nálam a Far Cry3 30-40FPS-el fut Dx11 alatt minden ultran 2xAA-al,mely beállítással tökéletesen tudok játszani!Ja és néztem a GPU terheltséget Asus progival,és végig 90% fölött volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest