Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valahol azért érdekel, ezért nem vettem 480-at.
Asic.. ha lenne..
A boost maga, számomra eddig sokkal szimpatikusabb megoldás, mint az amd powertune-ja, de ez részletkérdés már.. Ez már annó a 970 esetén is tetszett.
True story, viszont eddig nem nagyon láttam az 1080-ból sem 8+8-at, egyedül az EVGA amit néztem, plusz asszem még 1 kártyából, a többiek általában 8+6-tal tolják, az enyém is olyan.
Ezzel az egész Nano méret témával csak arra akartam kilyukadni, hogy alapjában véve, ha megfelelő helyre kerül, a kár az is elég lehet. Ha kaki a ház, és/vagy rossz helyen van a gép, akkor kb. mindegy.
Én is tudom, hogy lehet pár fokot nyernék, ha nem asztalban lenne a vas, de máshová nem fér a kocka, így ott marad ahol van.
Ó, tudom ám.. Ott volt a 390 a 932-es haf-ban, és igen, melegebb volt benne, OC nélkül is.. Szal azért dobott a kocka, sokat.
Tiszta sor, de ezt az evga baszta el, és nem az nvidia maga.. Oké, azt talán igen, hogy nincs szenzor, de ezt akkor is mondtam, hogy lehet 10-ből 1 kártyát mentene meg az, hogy van szenzor.. Talán 2-t.
Arról már nem beszélve, hogy persze, hogy szétforrt a vrm, amikor lényegében nem volt semmi a vrm chip-ek, és a borda között, hanem csak rá volt téve a fém a vrm-re, vagy ha volt, akkor nem érintkezett rendesen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest