Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Mumee #13136 üzenetére

    Lehet hogy tisztában van(bár ha így lenne, akkor nem jönne ide ilyeneket kérdezni) csak próbálok segíteni neki, mivel nekem már volt az összes 6xxx szériából VGA-m, és az említett nirtro ból is, meg van az említett ROG-STRIX ből is.

    így van viszonyítási és hasonlítási alapom, és nem netes tesztekre meg YT videókra támaszkodok! :U

    Már korábban is írtam a 6600XT sajnos egy nagyon elb@szott VGA, mindenhol látszik rajta hogy nem a minőségre mentek, hanem arra hogy minél kevesebb legyen az előállítási költsége!
    És a PCIe 8X-re meg nyírbálása is érezhető hiába próbálja mindenki(aki már megvette) megmagyarázni magának hogy nem így van!

    A múltkorában már felhoztam ellenfélnek a RTX2080at is, de az ugye már csak használtan lehet beszerezni, így jöttek a támadások hogy bányász VGA-k és szarrá vannak hajtva, pedig vannak kivételek én is adtam el 2070s és 2080.ast is, és soha 1másodpercet nem bányásztak!

    Ezért most felhoztam a 3060Ti-t ez ugye friss VGA és boltban kapható, alig drágábban mint a 6600XT és nincs sz@rrá olcsósítva, meg meg nyírbálva PCIe 8X-re, és játékokban 20-30% al többet tud mint a 6600XT.

    Akkor miért vegyen közel ugyan annyiért egy rosszabb VGA-t főleg úgy hogy nem is ragaszkodik az AMD-hez!

    De ugye vannak elég kemény elvárásai is a kollégának(néma legyen) ezt a legolcsóbb/közép kategória 6600XT nem fogja tudni, és a 3060Ti ből sem, de ha komoly hűtésűt vesz bármelyikből akkor szintén ugyan ott van hogy kb ugyan annyiba kerül a NV is mint az AMD és NV-ből ugyan annyiért kap egy 6700XT szintűt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák