Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Tisztelettel kérnék információkat az FM1-es procik rejtelmeiben jártas uraktól. A négy éves, és a profilomban látható konfigomat szeretném lecserélni lehetőleg minél olcsóbban, mert elég szűkös az eklézsia. A procinak most már mindenképp egy valós négymagost akarok, mert a BF3 multija igencsak sírdogál utánna.
    A kinézett proci az AMD Athlon II X 651K-s lenne, mivel árban ez a legkedvezőbb, és a keret is kb. ennyi rá, az IGP-s változatra nincs szükségem, mert egy HD 7770-es VGA fog mellé kerülni. A kinézett alaplap az ASROCK A75 Pro4 lenne. Sajnos erről a prociról, visszaolvasgatva a fórumban, szinte semmilyen felhasználói véleményt, tapasztalatot nem találtam, ezért is érdeklődnék, hogy milyen párost alkotnának a kinézett VGA-val. Ami még lényeges, én tuningot nem tervezek, annak ellenére, hogy K-s, a VGA felbontás 1920x1080, a játékoknál meg alapvetően low beállítást használok, mert nálam nem szempont, hogy minden egyes falevelet, fűszálat, vagy a tankon az anyacsavarokat meg tudjam számolni.
    Érdekelne még a fogyasztás miatt, hogy a gyári órajelet hagyva, mennyire célszerű alulfeszelni, hogy 2-3 óra BF3 multi után se dobjon hátast a rendszer? Előre is köszönök minden hasznos infót.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák