Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    válasz Fücsök007 #97897 üzenetére

    x4? Én úgy emlékeztem, hogy a legtöbb egy db pci-e sávból csinálja, tehát kvázi 1x-es agp sebességével fog menni :D (kivéve persze azok a via lapok, amikben van natív agp, gondolom a képen látható ilyen).

    Az XP-hez, és XP-s szoftverekhez azért bőven elég a 2 mag 2 ghz mellett, úgyhogy nem hiszem, hogy azt olyan nagyon tuningolni kéne, ha valakinek erre van ingerenciája.

    Viszont ironikus módon az AGP 1x/2x kártyák (3.3v, ahol a bevágás odébb van) nem mennek rajtuk, mivel fizikailag nem lehet belerakni. Ami miatt a retró értéke az egésznek lecsökken (voodoo3, matrox g200, tnt1, sis6326, i740, és hasonló első gen agp kártyák nem fognak menni benne). És pont ez az AGP legizgalmasabb része (szerintem).

    DX9es kártyákból meg van már pci-e változat is (radeon x300, geforce 6200, matrox p akármik, mondjuk ez utóbbi egyenesen dx8-as), kb milkacsoki árban vihetők mindenhol.

    [ Szerkesztve ]

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák