Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    Hogy legyen egy kis On is:
    Váratlanul kehetőségem lett venni egy Soundblaster Pro (CT1330A) dual opl2, és egy Media Vision Pro Audio Spectrum 16 hangkártyát, meg megjött a kábel a MediQuest mpu-401-hez, és a 2 hardmpu.

    Mivel eddig szinte esélytelennek tartottam a Soundblaster és a PAS 16 beszerzését, ezért nem is számoltam velük a 2 DOS PC építésénél, de ez a lehetőség most megzavarta az eddigi elgondolásomat.
    Mi a véleményetek, ha így állna össze a 2 pc:

    1992 előttre : Soundblaster Pro (CT1330A) a dual opl2 miatt, és CT1350A Soundblaster 2.0 CMS Upgrade-el + mpu-401 a Roland RA-50-el (MT-32)

    1992 utánra: Sounblaster PRO 2 (CT1600) a kompatibilitás miatt, Media Vision Pro Audio Spektrum 16 a jobb hangminőség, és a past támogató játékok miatt, és egy Gravis ultrasound, plusz egy mpu-401 Roland SC-55 + Yamaha MU-50-el.

    Így úgy látom minden játék szólna, akár több lehetőséget is kipróbálva (csak a covox és a disney sound system hiányzik) de azok bármikor pótolhatóak a párhuzamos porton.

    Szóval mit gondoltok erről, illetve az első konfigon lehet a 2 blastert egyszerre konfigolni?
    Ott úgy gondoktam, egyik az irq5-re, másik a 7-re mehetne, elvileg a játékok közül úgy is van, ami ezt, és van ami azt kéri.

    @arn részben ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik olyan keverőpult, ami csak egy kicsi doboz, és van 3-4 bemenete, és bluetoothon keresztül telefonon/tableten konfigurálható, vagy egyszerűbb hagyományos keverőpultot használni, esetleg passzív hangfalnál meg több bemrnetű asztali erősítőt?

Új hozzászólás Aktív témák