Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz KROK640 #86744 üzenetére

    Hát most vagy engem nem szeretnek a jogász topicban(amire a korábbi bejegyzéseim alapján is lehet indok pedig nem is írtam vissza minden önjelölt jogásznak a baromságára/bár túl sok olyan kényes kérdést tettem fel amire vagy nem tudtak vagy akartak korábban válaszolni/)vagy csak túl ittasan írtam tényleg túl sokat.
    Lényegi segítség nem jött onnan. Ma felhívtam az eladót a céges telóról(mert a magán számomat már tiltólistára rakta természetesen és nem csörgött ki, de a céges számot felvette mert kicsörgött :) )
    Adtam neki egy köztes ajánlatot hogy azért megvenném. Kicsit súlykoltam hogy problémás lehet neki a dolog.Beidéztem a vatera szamályzatot(utána emailben):
    ""3/17. A tranzakció lezárását követően az eladó és a vevő között szerződés jön létre. A szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket/szolgáltatást a kialakult leütési áron a vevőnek értékesíteni, a vevő pedig, az eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket/szolgáltatást ezen a leütési áron megvenni és átvenni/igénybe venni. Amennyiben a vevő a terméket nem veszi át, a szolgáltatást nem veszi igénybe és ezt az eladó a Vatera ügyfélszolgálatán jelzi, a Vatera jogosult a vevő felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, addig, ameddig a tranzakciót (pl. az adásvételt) az eladó sikeresnek, vagy teljesítettnek nem igazolja vissza. Amennyiben az eladó, a vevő teljesítése ellenére a terméket/szolgáltatást nem adja át/nem nyújtja a vevő részére, és ezt a vevő a Vatera ügyfélszolgálatán jelzi, a Vatera jogosult az eladó felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, addig, ameddig a tranzakciót (pl. az adásvételt) a vevő sikeresnek, vagy teljesítettnek nem igazolja vissza.""

    Belengettem hogy értesítem a vaterát a történtekről ha ragaszkodik egy irreálisan magas árhoz. Holnap délelőtt hívom mire jutott az ajánlatommal kapcsolatban.
    jó lenne ha a vaterát meg lehetne győzni hogy zárolja a fiókját amíg nem küldi a terméket. Félek hogy hiú ábránd hogy megteszik a 2 szép szememért (amit nem látnak).Ezzel lehetne talán nevelni egy 200+ hirdetéssel rendelkező felhasználót

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák