Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Ma esti gyorsmenü. Hangkártyák. SB0610 - Audigy4 és SB0570 - AudigySE LP - új szerzemények.

    Előkészületként felkerült a próbapadra az ajándéknak szánt AM2+ - os Phenom-II X4. Ennél a RAM kérdéssel volt kis gondom, a 2x4GB Samu HD ramok mellett a 2x2GB KingMax sajnos hibázik, pedig összehangoltam az időzítéseiket. A 2x1GB Mushkin viszont ok, így 2x4+2x1=10GB ramot tudtam setelni bele. AHCI on, Win7/64 fel, szépen megy. Mivel ez így összeállt, gondoltam gyorsan kipróbálom a 2 hangkártyát benne. Szép rugalmasan fel is ment a 2 driver (más meghajtó kell hozzájuk) - a Daniel K féle csomagokkal. A kártyák így szépen mennek egymás mellett is egy gépben.

    Hangminőségük meghökkentően jó (sztem), bár általában lehúzott típusok ezek. Fotókat most nem készítettem, de majd úgy is kell, egyrészt minden hardveremről készítek, másrészt ha blogba kerülnek, jobban szeretem a saját fotót, mint a linkeltet. Melléjük teszek majd pld egy Audigy2ZS PPro kártyát és látszani fog hogy annál nagyobb panelterv, több kondi, stb...de ennek ellenére :
    - Audigy4 : a közép és a prezensz szárnyal, cintányér élethű, a basszus elég mélyre megy és nem tolakodó. Ez a kártya meglepetés(régebben hallottam, de csak most sikerült beszerezni)
    - AudigySE : kicsit hasonló karakter mint a 4- es, de a prezensz visszafogottabb, mondjuk ennek előnye hogy fáziseltérést, intermodulációt kevésbé hallottam, az alsóközép viszonylag nyugisabb, nemrossz, de a 4- esnél picit gyengébbnek hallom, viszont ez is jobb mint bármelyik alaplapi integrált. Az LP DELL- be kiváló lenne, ha lenne hozzá LP hátlap, de az nincs...

    Futólagos meghallgatás volt, majd még kontrollt igényel. A G430 fülesen volt a próba, de majd rákötöm a Solo6C- re is őket. Hasonló a füles karakterisztikája, de azért hangfalon mindíg jobb az élmény.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák