Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz batyuska100 #70704 üzenetére

    Bátor vagyok :) (valójában nem :B ) . Jó régi táp, nem is emlékszem melyik évben lett véve. Még a fiamé volt (az egész gép is, én csak az Athlon-II- őt tettem bele a sima AthlonX2 helyett), akkoriban csak erre volt lóvé. Bele sem néztem (Orosz rulett :DDD :B ), kívülről portalanítottam kicsit, szép fényes a nikkelezése, komoly benyomást kelt, parasztvakító :DDD . A leggagyibb tápokkal sem volt még gondom, főleg hogy agyonvágott volna valamit, lehet azért veszem lazán. Beletehettem volna a Giga 650W- os vadi újat, a próba erejéig, ami a 2011v3- ra várakozik, de mondom jó ez még, hosszú évekig volt játékkal terhelve, bírta, bírja most is, tuninggal is. Annyi hogy felsőtáp, de alsótápos házban, összevissza kellett hosszabbítgatni, hogy elérjenek a kábelek, valamint a kábelmenedzsment alatt sem tudtam áthúzni, gubancos, de megy. Nálad a 450W- os 12V- ja már valszeg kevés volt ahhoz a konfighoz, hozzátéve hogy valszeg a nem minőségi táp kevesebbet is ad le mint a gyári spec.

    (#70705) hege8888 : DOS6.22 - 2047MB- ot tud, és azt valszeg a DX4- es Olivetti biosa is tudja. Nyugodtan felteheted a 7.1- es DOS- t is, külön is használható a Win9x nélkül. Nekem egy Pentiumos Olivetti van eltéve.

    (#70706) Frawly : most nézem a dokuját, 2010- esnek írja magát, nem is 2009. Részletek a docból :
    Cím: Serious Sam HD: Gold Edition
    Műfaj: Akció
    Fejlesztő: Croteam
    Kiadó: Devolver Digital
    Megjelenés dátuma: 23 Szept 2010
    Nyelvek: Angol, Német

    A játékról
    A független fejlesztésű játékok királya visszaszerezte trónját a Serious Sam HD: Gold Edition játékkal. A Serious Sam nevével fémjelzett árkád-stílusú lövöldözős játékgyűjtemény tele van szünet nélküli akcióval, és tartalmazza a Serious Sam HD: First és Second Encounters játékok felújított magas minőségű, valamint klasszikus változatát is!

    A Croteam által fejlesztett és a Serious Engine 3 játékmotorra épülő Serious Sam HD látványosan felújított, magasabb poligonszámú, nagyobb textúra-felbontású, és több speciális effektet tartalmazó grafikát kombinál az árkád-stílusú FPS játékok etalonjának számító játékmenettel. A Serious Sam HD: First és Second Encounter játékok epikus együttműködő hadjárat módot, és több mint egy tucat magas fordulaton pörgő többjátékos módot, mint a deathmatch, capture the flag és az új survival match, kínálnak akár 16 játékosnak.

    A Serious Sam HD: Gold Edition tartalmazza ezen felül az eredeti Serious Sam: First és Second Encounter játékokat 2001/2002-ből, négyjátékos osztott képernyős móddal, LAN támogatással, és a Serious Editort saját pályák készítéséhez!

    Rendszerkövetelmények
    Operációs rendszer: Windows XP SP1 vagy újabb
    Processzor: Intel P4 3+ GHz vagy AMD Athlon64 3500+
    Memória: 1 GB XP vagy 2 GB Vista esetén
    Grafika: nVidia GeForce 7600, ATI Radeon X1600 (Shader Model 3.0 szükséges)
    DirectX®: DirectX 9.0c, 2009. augusztusi vagy frissebb
    Merevlemez: 4.5 GB
    Hang: Direct X 9.0c kompatibilis hangkártya

    Mondjuk kétszer ilyen erős gépen már jól is megy :)

    Talán még a fiamtól kaptam ? Steam... :U , mittomén, további info privátban.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák