Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    ez az egesz amugy olyan, minthogy arulok pl egy felig halott hwt - nem teszteltem ki rendesen. a programok nagy reszet futtatja, de amikor eladom, mas programnal megfekszik. utana meg en azt mondom, hogy az nem rendeltetesszeru hasznalat, mert az en programjaimmal rendesen ment - nehogy azt akarjal rajta futtatni, amit akarsz. ez csak a nem megfelelo minosegbiztositas (hwgyarto reszerol design) eredmenye, semmi mase, nem a felhasznaloban van a hiba - csak kenyelmesebb egy jogi fal moge bujni, mint visszahivni a hwt, es beismerni, hogy sporoltunk rajta, vagy olyan orajelen akartuk jaratni a versenyhelyzet miatt, amit tartosan nem tud.

    erdekes modon azota sikerult levedeni a dolgot, ilyenkor felmerul, hogy miert forditottak erre idot, ha sose volt ez problema?

    baromi egyszeru a dolog amugy... ha visszaveszed az orajelet, feszultseget, es hibatlanul elmegy a vilag vegeig, akkor szimplan tul van huzva a kartya. autos peldanal inkabb olyan, mintha azt mondanak, hogy nem mehetsz el vele horvatorszagba, mert ott ot fokkal melegebb van nyaron.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák