Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz laskr99 #54300 üzenetére

    korhu vinyot az egyik legnehezebb talalni... nemtom milyen p1rol van szo (93as p66 vagy 97es mmx - 3-400mb - 3-4gb), de akkoriban egyegy szeria ritkan ert meg 1-2 evnel tobbet. az evjaratnak altalaban mindig azt tekintem, amikor megjelent, mivel altalaban topkonfigokat celzok meg, igy kis esellyel fordult elo, hogy egy x eves konstrukcio azt a szintet kepviselte, amit en a gepeimben latni szeretnek. pl egy penya mmxben jol mutat egy fireball st - azok voltak akkoriban a leggyorsabb vinyok.

    meg ezek torekvesek... vannak olyan dolgok, amit evekig sem talalok, akkor elnezobb az ember vele szemben, es lehet azt hasznal, ami van. regota keresek 99 vegi topvinyot, de nem igazan talalok, mert egyreszt kevesen hasznaltak olyat, es lehet meg is doglottek. igy a p3ba egy 40gs seagate van, ami becsapos, mert joval gyorsabb, mint a korabeli vasak, es sokkal halkabb is. nem azt szeretnem, hogy sebessegben is azt a kort kapjam vissza, hanem hangban "elmenyben" is a legkozelebb akarok hozza kerulni. akkoriban az ibm kb felevente uj tipusokat dobott piacra, igy sajnos nincs az, hogy beleraksz egy ugyanolyan tipust, amit kesobb gyartottak.

    a regi magazinok bugazasa sokat segit abban, hogy milyen konfigokat adtak el akkor.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák