Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    masik xaktas dolog, amibe belefutottam a 8800gtx fiasko mellett, hogy oledre kotve a 9800pro dvit, szinten nincs kep win alatt. ez lehet arnyalja a dolgokat a 8800at illetoen (ott csak ket dvi van), majd lehet megnezem egy sima lcdn.

    mongy itt boot alatt meg volt kep, csak amikor a tenyleges frissitesre valtott ott az oled elveszitette a fonalat, hiaba probaltam safe modebol drvt uninstallalni, meg manualisan modot valasztani, vmi olyan moddal kinalja meg a monitoromat, amit az nem szeret (ismer mar). meg ha be is bootol az xp drv nelkul, a drvek detektalasa utan megint kilovi az egeszet.

    probaltam a frissitest is 60hzen forceolni, mert ki tudja a kartyanak milyen infot ad meg a monitor - lehet azt mondja, hogy 175hzet is ismer meg ilyesmi, es talan a winxpt is megkavarja, hogy nem egy dummy 60hzes digitalis panel.

    az analog kimenetre kotve az osscn minden franko win alatt is. az mar csak a dolog pikanteriaja, hogy osscn a karakteres mod sokkal jobban nez ki, mint az a mosott ize, amit a kartya legacykent kikohog magabol. ez szinten nem fordult meg a fejemben, hogy pl egy gf3nal elonyos a dvi win alatt, de ha dos alatt is akarom hasznalni, akkor sokkal rosszabb kepet kapok, mint az osscvel.

    a dvi-vga adapter-ossc vonalat radeonon nem probaltam, 8800on tuti nem volt jo. esetleg lcdvel bebootolok, lehuzom, aztan atdugom oledre az is egy masik lehetoseg a debugra.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák