Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Kiváncsi leszek 1 év múlva mennyi FX lesz aprón az alábbi jeligével: " Megkímélt, sose volt húzva"
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Jó régen jártam itt, de 1-2 ismerős arcot azért látok.
Megjött az R9 380, ebből az okból meg akarom tépni a 6300-at. Hűtő is hamarosan megérkezik, és indulhat a nemulass.
Ha jól emlékszem 1.35V a gyári feszültsége a 6300-nak ?!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Dark KillerX #62136 üzenetére
& (#62137) szivacs1987
Okés köszi, akkor ezen a "környéken" próbálokozok majd, ha végre megkapom a hűtőt, addig nem nyüstölöm.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz hackeeeee #62229 üzenetére
Standard-re raktam így 1200rpm mellett max 64 fok, magok 52. Srácok ki hány fokon "járatja"?
Ahogy javasoltátok 1,38V-ra raktam 4,5 Ghz-hez, így stabil is, lejjebb nem állítom sokkal kevesebbel úgy se érné be, viszont köszönöm a kiindulópontot.
"(ez az IBT ha jól sejltem pilldriver fix nélküli, és csak azért számolt 30 gflops-ot)"
Nem vágom ennyire, jó az IBT verzió tesztelésre nem?
-
MinionFlasH
senior tag
válasz hackeeeee #62231 üzenetére
Sajnos 1300rpm a csutka speed. Szerintem visszább veszem, 4.3ghz-re olyan 1,32V-al próbálkozom... Azt hittem lazán lehűti a kis purdét, de nagyon forrófejű, bár a ház is elég szűkös, lehet az is a gond.
(#62232) rovtiv3
Very highon teszteltem, de valóban csak két kört futott, időhiánnyal küszködök, de lesz majd tartós teszt is, csak szüljem meg egyáltalán mennyin menjen a gép.
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
válasz hackeeeee #62236 üzenetére
4,3 ghz 1,33 V 59 fok max, megpróbálom még lejjebb vinni a feszt.
(#62237) Lacielvtars
Hát amit a képen látsz "kábelmenedzsmentet" na az a legoptimálisabb amit ki tudok sajtolni magamból, gyors kötözővel nem kötök össze mindent-mindennel, hogy egy venticserénél agyérgörcsöt kapjak.
Igen házcsere lesz... egyszer... majd... soká egy messzi messzi galaxysban!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Lacielvtárs #62239 üzenetére
Köszönöm szépen, de nagy ház kell, sok lyukkal, és annál is több porszűrővel, mert koszosak vagyunk, vagy csak büdös nagyvárosban lakunk, vagy is-is.
4,3ghz-1,285V (max 56 fok) még stabil, lejjebb sajnos nem megy. Köszönöm mindenkinek, jó hétvégét Nektek!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Dark KillerX #62394 üzenetére
Az én TX3-am nyáron hasalt el, vissza kellett vennem az órajelét. A mostani hyper 612 szerintem nagyon fasza. 160,4mm magas elfér alatta a memó, és a legfontosabb halk.(800-1300rpm), az ára se vészes 12700 volt. Ami még számíthat a műanyag keretbe akármilyen 12cm venti szerelhető.
[ Szerkesztve ]
-
MinionFlasH
senior tag
válasz Dark KillerX #62425 üzenetére
Ezért jó a pc, mindenki a saját igényeihez tudja kombinálni az alkatrészeket. Jó hűtők, én csak a későbbi fejlesztések miatt vettem 612-öt, bízom benne, hogy nem a 6300 alatt megy nyugdíjba.
Ha lesz időm megnézem mennyi a legalacsonyabb fesz, amivel megy 4.5ghz-et, mennyire melegszik így, hogy háló van a plexi helyett, esetleg még a rendszer hűtőket magasabb fordulatra állítom.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz GeronimoTama #62440 üzenetére
Elképzelhető, hogy nagy hálózati terhelésnél van sok pinged nem? Csúcsidőben, mikor hazaér mindenki, vagy esik az eső stb.
-
MinionFlasH
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
Megkérnék valakit akinek Gigabyte alaplapja van, hogy mondjon egy alap OC beállítást 6300 procihoz. Mit kell kikapcsolni, stb.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz antihero0112 #63743 üzenetére
Nekem még az őskorban letört a foglalat lefogatópöcke az Acorp aliról , és cérnával (nem röhög) erősítettem a hűtőbordát a (nem röhög 2) AMD K6-2 450mhz-es erőműhöz.
Gyerekek nem szóltok, hogy kihagyom... AMD K6-2 3D Now !!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest