Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz Freddy TNT #947 üzenetére
Erre UP !
-
sb
veterán
válasz Freddy TNT #980 üzenetére
Nem találok semmit erről a 7570-ről, de ha dual core akkor kizárt, hogy ne verje laposra az 5350.
A nagyobb, újabb dual core procik hozzák ezt a szintet. Több magot használó alkalmazásban még azok sem. -
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1391 üzenetére
Én ilyen házzal raktam össze a konfigot, bár ez táppal együtt van
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Polllen
nagyúr
A kari ügyben szerintem a milyen vga-t topikban tudnak neked segíteni. Dupla slotos biztos nem fog kelleni.
És amúgy sztem, ha a lapra építetett tápot használod, dVGA-t nem tudsz használni. Legalábbis a használati utasításból nekem ez jött le.Ház tippek tőlem:
Codegen MX-31 - használtan 5-6k
CoolerMaster elite 110-130 - 11-14k új
Silverstone SG05 - használtan ~15-17k"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1393 üzenetére
Egyaltalan nem zajos, szinte nema az egesz konfig. VGA teren nem tudok segiteni, ATI-s ember vagyok, miota letezem .
Viszont kulso 19V-os taprol tenyleg nem fog menni a dVGA... A linkelt hazban 250W-os tap van. Ha gondolod, linkelek be kepeket a konfigrol.
Amugy jo haz. Igaz, nem a legkisebb MiniITX kucko, viszont kenyelmesen szerelheto."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
radi8tor
MODERÁTOR
19V táppal hajtva SEMMILYEN kártyát nem fogad PCIe portban. Szóval ezt akár el is felejtheted.
De miért akarnál dVGA-t tenni bele?
⭐ Stella
-
Polllen
nagyúr
válasz Freddy TNT #1398 üzenetére
Akkor mennie kell, de ilyen esetben AM1B-ITX-t érdemes venni. (Már ha nem kell optikai kimenet)
Én ebbe egy 6850-t raktam kíváncsiságból, 250-s táppal, gond nélkül elfutkorászott.
Amúgy ha dVGA mindenképpen kell, ne APU-t vegyél sztem.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Freddy TNT #1400 üzenetére
Ha 2 gép kell, akkor az egyik APU a másik meg siman lehet egy kisebb pentium dvga-val. Ha meg egy gép, nem hiszem, h ki-be fogod kapcsolgatni a dvga-t, uh pentium. De ez csak az én véleményem.
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1393 üzenetére
Itt vannak a képek a konfigról
Athlon 5350, ASRock AM1H-ITX, IN WIN BP671 ház 250W-os táppal. A házon van slot VGA-nak is hátul, ezen a képen is jól látszik
A kép készítése óta már rendet tettem benne, most szebben vannak elrendezve a kábelek
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1432 üzenetére
Konkrétan nem tudom, hogy van-e rá szükség. De 1000-es fordulaton nem is hallod, nálam pedig 1000 rpm-en full terhelés alatt sem megy a CPU 43 fok fölé. Nem zavar, hogy van
Azért zsúfolt a méretéhez képest, mert beépített tápja van, ott pedig van jópár felesleges kábel, amit nem használok."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Polllen
nagyúr
válasz Freddy TNT #1591 üzenetére
Hali,
csak, hogy jól értem-e. DC lehúz, ATX tápegység ráköt, vga bele (ha kell a vga-nak külön tápcsati, bekötötted) és nem indul el?
-
Freddy TNT
őstag
válasz Freddy TNT #1593 üzenetére
Ami azt illeti az USB3-as driver sem hajlandó felmenni. Sem a DVD-n lévő sem a netről letöltött. Hiányzó file üzenettel egyszerűen leáll.
Ötlet ?
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy TNT #1593 üzenetére
ATX táp nál ugye nincs a notitáp is bedugva?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
őstag
válasz Freddy TNT #1596 üzenetére
van a vga-nak külső csatija, vagy csak a pci-e eteti?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Freddy TNT #1599 üzenetére
Sosem néztem VGA kimenetet. HDMI jól ment.
Driver milyen van fent?
Ez a tuti: AMD all in one driver v13.250[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1599 üzenetére
Nálam is vibrál D-SUB kimeneten, de sajnos nincs más csatlakozóm a monitoron. Ezt már ebben a topikban kérdeztem is, de semmi választ nem kaptam rá
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Freddy TNT #1601 üzenetére
Ezzel fel lehet telepíteni USB3 drivert is, bár sosem teszteltem. A lapot meg eladtam egyéb okokból hétfőn.
⭐ Stella
-
Polllen
nagyúr
válasz Freddy TNT #1607 üzenetére
Így van, nekem am1b van, dvi-n nincs gond.
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1606 üzenetére
Még nem szereztem, de rajta vagyok
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy TNT #1607 üzenetére
És a d-sub kábel jó minőségű, normális ferritgyűrűs, vagy valami fapad kínai cucc?
D-sub csak azért van, hogy ha valaki régi teszter programokat futtató ipari jellegű felhasználásra veszi legyen mire kötni a crt monitort... szerintem.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Freddy TNT #1616 üzenetére
Szerintem ugyanúgy, mint bármelyik PC-nél, itt is vehetsz bele bármilyen VGA-t, csak a táp bírja el.
Más kérdés, hogy egy szint felett már nem érdemes nézelődni, mivel nem fogja kiszolgálni elég gyorsan a VGA-t az APU (CPU).⭐ Stella
-
Polllen
nagyúr
válasz Freddy TNT #1620 üzenetére
Mivel asztaliban x3 440 volt, így körte az almával. A teljes gép teljesítménye lényegesen lassabb volt, korábban linkeltem stalker képet, de a bf3 is ugyanazon beállításokkal valahol 50%-l volt lassabb valahol egál.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Freddy TNT #1686 üzenetére
Milyen az a 19V-os táp, amivel használod? Lehet nem valami minőségi (zavarszűrt) darab és ez zavar bele a VGA kimenetbe (ami analóg).
Hűtéssel komolyabban nem kell foglalkozni szerintem, de passzív házba sem annyira merném betenni.
⭐ Stella
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1698 üzenetére
Az en konfigom nem notitaprol megy, hanem a haz SFX tapjarol.
-
Cefet
aktív tag
válasz Freddy TNT #1700 üzenetére
Hát ez nem túl biztató...
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy TNT #1714 üzenetére
dVGA mellett írta a G3220-at, ha azzal lepkefing az intel, akkor az AM1 bármilyen dVGA-t rakunk mellé méginkább az lesz.
-
flashpointer
őstag
De azt tegyük hozzá hogy a wot egy kalap szar. Szerintem feltételezhetjük hogy mivel kabiniből szeretett volna kiindulni nem komoly játékokra kell, és egy pentiummal is ellehet játszogatni , van élet az ultra és 16x AA alatt is. Ellenben ha tényleg csak wot a cél akkor érdemes utánaolvasni milyen márkás kari és processzortípus fekszik neki a legjobban. Vagy még érdemesebb uninstallálni
-
PuMbA
titán
Nem ismerem a WoT-ot, de ha cpu igényes, akkor a Pentiumot Core i3-ra lecseréljük, ami + 10k a VGA pedig gyengébb lesz -10k-val és a probléma meg van oldva Egyébként a weblapjukon a minimum konficurációhoz 1 magos processzor van írva...elég szégyen ha ilyen gépigényes lett a játék az update-ektől. Látszik, hogy nem a hatékony programozás az első náluk, hanem hogy minél hamarabb csináljanak valamit
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Freddy TNT #1705 üzenetére
Nincs a konfighoz valo notitapom (ThinkPad T500 notim tapja nem jo, 20V-os, csatlakozo ThinkPad féle), igy egyenlore a tapkerdest nem tudom meglesni. Van itthon vhol egy DVI/VGA atalakito, ellkaparom, es meglesem, hogy azzal mi az abrak
-
Cefet
aktív tag
válasz Freddy TNT #1723 üzenetére
Köszi a segítséget!
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
PuMbA
titán
Azért egy Core i3-mon csak elmegy a WoT minimumon, mert Core i5 az ajánlottja, ami 30%-kal jobb csak kb az i3-tól... Lehet, hogy a nagy hadron ütköztető eredményeit számoltatják a háttérben
iMaverick: Hát igen, régen emlékszem, hogy lehetett játszani régebbi gépen is, de ma veszel egy alsó-közép gépet, 2 év múlva már nem fut el rajta egy új játék...Nagy pénznyelővé vált az egész. Ilyen World of Tanks szarságoknak Core i7-kell, mikor CS 1.6-tal régi 1 magos celeron proci + valami szar integrálttal 100fps-sel nyomtam egy akkori legalja kategóriás laptopon. Egy multiplayer játék lényege, hogy bárki tudjon vele játszani, akár gyengébb gépeken is
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
A Bf3 sajnos csalóka. Sok helyen elmegy 30-40 fps-sel 1680x1050-ben, de már 6-8 emberrel közelharcnál játszhatlan. Uh max hobbi sniperkedni meg tankozni jó. Persze ez is szép eredmény ennyiért.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz Freddy TNT #1729 üzenetére
rendben meg is vettem.
nm reklám,ezért igy: "uncsitesok" nál
még egy van már csak olcson kell alaplap és buli van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest