Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    Hali!

    Mini PC-t szeretnék összerakni, vagy kompletten venni(amennyiben megfelel az igényeimnek), 1080p mkv/mp4 lejátszás HDMI-n keresztül BenQ W1070 projektorra. 24Hz-et támogatja a projektor. Bírják ezek a lapok a 24Hz-et FHD-ban?
    Böngésznék(sokszor elég sok megnyitott lappal a FF-ban), utorrent menne, illetve amíg kivetítem a képet a projektorra. MPC-HC-vel szeretném lejátszani, ugyanis ehhez van Androidos Remote alkalmazás.
    Egy SSD-t szeretnék(120Gb - 240Gb - még nem tudom) a gyorsaság miatt, illetve van jelenleg egy WD Black 1TB, és RED 3TB. Ezek egyelőre mindenképp maradnának, nem tudom mikor lesz időm lepucolni őket és szelektálni, de baromi sok ideig tartana, úgyhogy jelenleg ezekkel is kell számolnom.
    A másik dolog pedig Asus Xonar U5 USB-s külső hangkártya, amivel KOAX kábellel megyek az erősítőbe az 5.1 miatt. Mivel digitális jelről van szó, nem tudom, hogyha olyan alaplapot(már,ha létezik) választanék, amin van koax kimenet, nem tudom mennyivel romolna a hangminőségem a külső hangkártyához képest?
    HDMI projektor miatt kell, illetve DVI monitorom van szóval HDMI + DVI , de igazából 2 HDMI lenne talán a legjobb megoldás.

    Ötlet? :)

Új hozzászólás Aktív témák