Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iMaverick
addikt
válasz Francia91 #2402 üzenetére
és Pollen: természetesen nem kötelező. Azért néha javítanak dolgokat, én ezért szoktam felrakni. Semmibe sem kerül (pl. ha fejen állva kellene valami bantu esőtáncot eljárni és ilyen sámán/táltos szöveget mormolni hozzá, akkor én sem szórakoznék vele.).
Ennél a lapnál meg külön tetszik, hogy bemegyek az UEFI-ba és online leszedi. Még a Win alá sem kell semmilyen bios frissítő progi.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
DoRe
újonc
Elromlott a gépem, mi lehet a baj?
Este még ment, reggel nem indult és azóta sem indul, a tápegységet se kapcsolja be.
A memória más gépben megy, a tápegység másik gépben jó.
alaplap AM1B-ITX, proc 5350, mem kingston 4gb hyperxblue 1600mhz -
Polllen
nagyúr
válasz iMaverick #2403 üzenetére
Én mondjuk azért nem frissítettem főleg, hogy ne kelljen a venti profilokat újra állítgatni...
Egyébként ha már bios, most van egy intel-s H81-s giga lap nálam. Na az űrtechnológia ahhoz képest amit eddig asrock-nál amd fronton láttam. Kb. duron óta csak amd volt, lapból meg asrock...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
-
vizoRka
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Gép cserén gondolkodom , és sokat nem akarok költeni . Ezt szemeltem ki, hozzá meg egy lapot . Amire nekem kell, filmnézés , és 1-2 játék , WoW , left 4 dead 2 , Dota2 , HoN , és régebbi klasszikusok, mint a Baldurs Gate 1 & 2 EE , Icewind Dale EE ... stb... A mostani gép egy C2D E6300 (1,86Ghz) , 4GB DDR2 1066MHz ramokkal és egy Sapphire Vapor-X 4850. A VGA-t megtartanám. Szerintetek érdemes lenne erre cserélni ?
-
sysrq
őstag
Sziasztok. Most van négy féle proci a foglalatba, van valahol roadmap mi lesz a foglalat sorsa?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Polllen
nagyúr
-
sysrq
őstag
Ez két napja még nem volt ott, QC5000-ITX/PH. Használ valaki integrált kabinit?
-
-
sysrq
őstag
válasz radi8tor #2424 üzenetére
De azért tisztában voltam vele hogy egy friss terméknek kicsi az esélye hogy pont itt olvasgat a gazdája de talán valaki nyúz egy integráltat. Nekem úgy tűnik a külön lap+APU párostól eltérően az integrált proci a notebook vonalról érkezett, hátha valaki tapasztalatot tud megosztani róla.
-
zsolt501
nagyúr
Ha a leírását olvasgatom, akkor ennél nem derül ki hogy dualban képesek e menni a RAM-ok, de van olyan érzésem, hogy itt is ki lett spórolva.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
apatyas
Korrektor
válasz zsolt501 #2426 üzenetére
Brazos, Kabini, Temash, Beema, Mullins = 64 bit memvez. Ezt vedd úgy, hogy Mózes kőtáblájára fel van vésve, ennyi van beleépítve a chipbe.
Egyébként, kb elég neki ennyi.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
zsolt501
nagyúr
válasz Polllen #2429 üzenetére
Bizony asztali fronton nyugodtan lehetne dual channel, mert ott a fogyasztás kevésbé zavaró mint mondjuk a Laptop, vagy egyéb terület.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
félisten
-
zsolt501
nagyúr
válasz radi8tor #2432 üzenetére
Tudom rájöttem, sajnálom is hogy nem tudja, de majd idővel talán egyszer olyan is lesz, mert amire én használnám ott bizony meg tud érződni.
-
apatyas
Korrektor
Futtattam teszteket, de túl kusza lett ahhoz, hogy publikálható eredmény legyen.
Az órajelek nem voltak túl stabilak, k10stat / Brazos Tweaker szerű programból mi való ehhez?[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
szabieable
aktív tag
valaki esetleg próbálkozott már a mass effect2-vel a gépen? nem nagyon találtam róla normális infót, hogy 1680*1050ben elbírná-e folyamatos 25-30 fps-el a dolgot?
-
Polllen
nagyúr
válasz szabieable #2436 üzenetére
Sztem az felejtős. 720p-ben gondolkodj.
-
Polllen
nagyúr
válasz szabieable #2438 üzenetére
Az nem rossz. Mindig meg tud lepni a kis gép.
(nagy dilemma is, hogy ez vagy a G3220 maradjon)
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz szabieable #2440 üzenetére
Bulletstorm 2011-s, 720p-ben megy csak.
-
Francia91
veterán
Kijött egy újabb hűtő a platformhoz.
Bár ahogy elnézem, nem olyan eget rengető a dolog"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen rendszert (5350) + gtx 750
Ez a táp elbírja? Valaki próbált már egy ilyen rendszert, ehhez hasonló táppal?YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Polllen
nagyúr
Ki nem hajtja, de nagyon sok játékhoz bőven elég.
zed1983
Láttam, hogy pentiumhoz is kerestél megoldást. Ha jól látom külső táppal együtt 20k... abból már kijön egy csendes sfx táp és még marad is valami. A kártya terhelés alatt úgy sem lesz csendes.
Francia91
Teljes terhelés alatt tuti halkabb, mint a gyári. Ha megkergeted valami jobb játékkal, olyan a hangja, mint egy miniporszívónak.
[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
válasz Polllen #2445 üzenetére
És ah mondjuk egy celeron 1820-at rakok a gtx750 alá az mennyivel dobná meg a fogyasztást?
Ez a paneltáp még így is elbírná?Szerk: Oké csak egy kicsi házba akarom rakni, ahol nem nagyon van hely csak Pico PSU vagy Paneltápnak és ráadásul 2 napja adtam el az FSP SFX-emet!
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
zed1983
őstag
válasz Polllen #2447 üzenetére
Köszi a linkelt hozzászólást beszélek flashpointer -el!
PuMbA
Eddig egy T-s pentiumban gondolkoztam, de aztán az AM1-es AMD is szóba jött, de még mindig nem tudom, a lényeg, hogy fejleszthető legyen!
A lényeg, hogy egy kicsi saját tervezésű házba akarok rakni egy ITX lapot+procit és egy alacsony fogyasztású dVGA-t, ha úgy lenne kedvem, hogy Fifazok egy kicsit akkor normálisan menjen!Egyébként Film, Net lenne a fő feladat!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Francia91
veterán
válasz Polllen #2445 üzenetére
Jaa, hát mondjuk ki mire használja . Én nem játékra vettem, hanem netezésre és filmezésre a szüleimnek, meg öcséimnek alkalmi játékra (FIFA '11-et nyomja, meg GTA San Andreas, SpinTires és TOCA Race Driver 3, ezek majdnem fullra húzva mennek 1280x1024-ben). Így a venti vígan elvan 100-1200-as fordulaton, szinte tök némán.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest