Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz MZperX75 #14004 üzenetére

    Hát ahogy az alaplap tutorialjában le van írva én úgy telepítettem.

    Tehát biosban beállítottam a dual graphics opciót, persze csak akkor amikor már benne volt a 6670(másképp nem is jelenik meg ez az opció). Végig az alaplapi kimeneten kell lennie a monitornak.( Engem mondjuk eléggé megtréfált, mivel hiába hagytam az alaplapi kimeneten a monitort, és a beállításokat is a biosban, ahogy a kártya belekerült átváltott pci expressre. Nem nagy gond mivel csak átdugod addig a 6670-be a kimentet míg visszaállítod az alaplaira. Következő indításkor meg visszateszed az alaplapiba a kimenetet ennyi.
    Az apunak ízlés szerint állítasz be annyi memóriát amennyit akarsz, mivel 4 gigát használsz szerintem elég lesz az apunak 512MB-is.

    Bebootolsz az os-be és eltávolítod az amd vga drivereket én mindent leszedtem biztos ami biztos, tehát catalystot is. Nem kell újraindítani a rendszert én nem tettem, de a leírásban is ez van.
    Ezután újra visszatelepíted a catalystot tokkal vonóval. "A driver csak a HD6550d-hez van telepítve,a monitor kimeneteket az az alaplapról használom.
    Catalist 13.9 verzió +frame net work 4.5 telepítve(valamikor)" pontosan ezt.

    Miután minden felment nálam, elég sokáig vacakolt azt hittem befagyott de nem(többször fog villózni a képernyő mint a közúti jelzőlámpa), na akkor kell egy restart.

    A következő betöltésnél catalystban, neked kell kézzel bejelölnöd a performance fülön a dual graphics opciót. Ha ezzel is végeztél megint csak kell egy újraindítás, és innentől már mennie kell a dual graphicsnak.

    Nem lesz egy nagy élmény, kis felbontáson azért szerintem élvezhető sebességet produkál, viszont nagyon zavaró lesz a mikrolag. Ha a kari magában megy jobban megy mint dual graphicsban.

    Tulajdonképpen amit leírtál már az úgy jó is, nincs semmi dolgod, ez így tökéletes. Csak leírtam én hogy csináltam ennyi. Én már el is adtam a 6670-et mert nekem nem jött be.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák