Új hozzászólás Aktív témák

  • Leslie67

    tag

    Hali! Tettem egy utolsó lépést az APUval kapcsolatban. Vasárnap már 2 percenként fagyott le. Hétfőn reggel egy utolsó újratelepítést megpróbáltam, de most egy kicsit másképpen mint szoktam. Eddig gond nélkül üzemel. Most nem tettem fel az ASUS Suitot.
    Ma délután vettem egy CoolrerMaster házat és egy általatok javasolt T4-es hűtőt. A ramjaim a hűtésük miatt olyan magasak, hogy a hűtőt képtelenség lett volna felszerelni, így át kellett tennem a fekete memória aljzatból a kékbe. Számít ez valamit?


    3 db 12 centis ventilátor dolgozik a házban. Fent 2 db hátul 1 db. A gép nagyon csendes lett. Az APU hűtőventilátora terheletlenül elég csendes, de amikor pl. játszottam akkor viszont "ordított". Gyanítom, hogy nem sok sikerrl hűtött mert volt, hogy a játék be-be akadt. Most hűvös levegő jön ki a házból, alul is ahová a tápegység került.
    Nem hülyeség a gyári hűtést lecserélni. Inkább az volt a hülyeség, hogy bíztam benne ...
    Ami a felszereléskro nagyon zavart, hogy a T4 hűtő totálisan benne van az első fekete slotban. Látható, hogy a kék aljzatban lévő memóriát így is eléggé nyomja. És itt kérdezném meg mégyegyszer, hogy van jelentősége, hogy fekete vagy kék aljzatban vannak a memóriák?
    Előre is köszi a választ! :R

    Ja még annyit. Az ASUS és az ATI honlapjáról töltöttem le az elméletileg jó videó drivereket. A vga kimeneten lévő full hd tv-n ha teljes képen néztem akkor a felső egyharmadnál csíkozott, de ugyan ezt csinálta a hdmi kimeneten is. Valahonnan letöltöttem a 8670M-es drivert. Azzal meg nem csíkoz, de kicit riceg vele a kép. Másnak tökéletesen megy a videórész?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák