Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Micro USB-t anno én is néztem, de igazából arra, hogy folyamatosan táplálja árammal teljesen mindegy nekem. Csak fura 2023-as fejlesztésnél. 😆
A bekapcsológomb is érdekes, mert kb tényleg csak bekapcsolja, de egyébként suspend van, az is három lépcsőben.
1. Fogaskerék gomb, aztán odanavigálni az altatashoz, és megy is aludni.
SmartYoutube: ebben nem lenne reklám, de ez harmadik féltől van.
Nekem Amazon Prime, Max, YouTube-a van, tökéletes a streamelési céljaimnak.
Mondjuk a dedikált NetFlix helyett Max vagy YouTube gomb is lenne, vagy ha rálehetne társítani Ezeket.
A beállításokba még nagyon nem mentem bele.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
"Jó ez az új 4k max, de külső meghajtóról semmit sem tudok nézni, szóval itt már bukta a dolog, nálam legalábbis."
Habár a Google Play nem vagy csak körülményesen telepíthető, de bármely .apk a szokásos módon külső forrásból telepíthető.
Az áruházhoz elméletileg egy meglévő Google email címet kell hozzáadni a címjegyzékhez a play apk-át telepíteni. Elméletileg!Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
"...az amazon rendesen átszabta a saját igényeihez, hogy inkább csak streamingre legyen megfelelő."
Tekintettel arra, hogy az Amazon streaming szolgáltató. Nem meglepő. A táblagépei is erre vannak kihegyezve. Nem általános felhasználásra gyártja az eszközeit.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
"
Ma olvastam ,hogy a guggli elkaszálja a Chromecast cuccokat, valamivel erősebb hardverű cucc lesz 100 dollárért. Ehh, csóriság van arrafelé, nincs pénz lóvéra
?"Pár hete olvastam. Amikor láttam, hogy:
1. Drágább lesz
2. Sokkal gyengébb lesz mint az Amazon
3. Még heteket vagy hónapokat kell rá várniAkkor döntöttem el, hogy Amazon vagy Xiaomi kell.
A jelenleg még kapható, de már elkaszált vonal fele ennyi tárhellyel:
27-45K között kapható úgy, hogy nem lehet tudni, hogy meddig kap még szoftveres frissítést. Nyoma sincs "készletkisöprős akcióknak".Persze, a médialejátszoknál a biztonsági frissítések az érdekesek, mert Android terén az Amazon és a Xiaomi is a 11-es verzión van, miközben az 2021-ben jelent meg. A telefonomnál már az Android 15-öt várom.
Máshol írták ennek kapcsán, hogy GoogleTV-t is optimalizálják, mert a gyártók jó része 2/16 GB vagy 2/8 kombóval dobta piacra cuccait, mert streamingnek nem kell sok RAM meg tárhely. :F
Ez így van, nekem is csak Amazon Prime (nagyon jó bitrátával nyomja, a router forgalmazásából láttam), Max, és YouTube-ra kellett.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az új chromecast eszköz nem fog jelentős újdonságot hozni, a most kivezetett változathoz képest a streaming támogatásában. Plusz funkciók kerülnek bele.
Már elérhetőek az első tesztek, bár ezek csak a kora változatok tesztelései.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest