Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Hieronymus #6 üzenetére

Azt vettem észre, hogy nagyon technikai jellegű a termék képességeinek megközelítése.
    Amazon Prime előfizetés nélkül félkarú óriás ez az eszköz.

Csakhogy évek óta VAN Amazon Prime előfizetésem. Anno még az Ember a fellegvárban miatt vásároltam (most nézem negyedjére, annyira tetszik az az atmoszféra), illetve Fallout.ot is megnézem újból, immáron a Sticken ezeket.
    Amazon Prime Video - PROHARDVER! Hozzászólások (ekkor kezdtem ,2022-ben).
    Az FWTD-t és a térséget is ezen néztem végig. Most emelték meg 899 Ft-ról októbertől 1900 Ft-ra, de megtartom természetesen. Több mint 10 éve van folyamatosan HBO-m (MAX). Az is alap nálam. Volt Disney+-om is, hónapokig, ameddig 590 Ft/ hó volt, de már a Disney olyan árban van, hogy lehet inkább NetFlix kellene... de! Jelenleg az Amazon + MAX + Youtube, bőven lefedi az igényeimet. Vannak persze olyan dolgok nyilván, amik csak a másik kettőn vannak meg. Valahogy a Disney felé húznék...

Nálad a Prime jelzésű termékek ingyenes házhoz szállítása nem játszik szerepet. (Gondolom.)

Nos, itthonról rendeltem, mert Amazonon akkor pont nem volt akcióban. Most meg úgy látom, hogy a bejegyzésed alapján ki is vezethetik bizonyos régiókból:

Amazon Fire TV Stick 4K Max - LOGOUT.hu Az élet / Akármi bejegyzés
    Nekem az számított, hogy olyan sticket vásároljak, ami sok-sok évig támogatott lesz. A Google volt számomra sokáig a favorit, de ott éppen átmenet van, ráadásul az új drágább is lesz, be sincs vezetve, és sokkal szerényebb hardveres erőben. Az Amazon Stick 2028-ig támogatott. Tehát elsősorban a hardveres erő, és a szoftveres támogatottság hossza, másodsorban ha már nem olcsó, legalább legyen itthoni garancia, ha valami van, akkor így nem én ütközök ilyesmibe, hogy Németországból rendelni, aztán Ausztriából szállíttatni, hanem csak annyi a dolgom, hogy elküldöm Sopronba, aztán ők szervezik. Illetve nekem nem mond ellent azzal, hogy jaj, magyar vagy?! Magyarországon nem forgalmazzuk, így jártam. Hanem akkor küldöm Sopronba, és 24 havi garanciám van rá, hogy cseréli (és esetleg saját költségére) vagy hogy hogyan oldja meg, az nem érdekes, mert 24 hónapig hivatalos papírom van a bolti garanciáról, és megnéztem, hogy megbízható helyről rendeljek. 1989 óta megy a bolt, szóval szerintem megbízható!

be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP

Új hozzászólás Aktív témák