Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Sub-ZeRo #29917 üzenetére

    Mint minden spring sniper ebben az árban. :N
    Pontatlan a hop up, tömítése sem tökéletes, az elsütőszerkezet sem túl tartós, költeni kell az egészre.
    Ha a távcső jó, 9× nagyítás mellett látni fogod, mekkorát szór, már ha be tudod egyáltalán fogni a BB-t ekkora nagyítás mellett. :))
    Novritsch videókat láttál már? Ő is kb ezzel az 520-550 fps fegyverrel lövöldözik 50-80 méterre. Szép íve van a BB-nek, a szálkeresztet adott távolságra lőtte be. Rövidebb távon alá kell célozni, hosszabb távon fölé, de olyan sokkal messzebb el sem lő a hop up hatás mellett. És neki ez kvázi megélhetést is jelent.

    Amit kiválasztottál, az minimális ráfordítással mellalakon pontos 40 méteren, 20 méteren kb kólásdoboz.
    Minimális ráfordítás alatt egy jó hop up gumit értek és a tömítések házi javítását (teflonszalag, gumi O-gyűrűk cseréje).
    A pontos alatt azt értem, hogy nyugodt körülmények között, szélcsendben 10-ből 10-szer megvan.

    Ha csak az érzés miatt kell a sniper+hangtompító+bipod+nagy távcső kombó, akkor ízlelges kicsit a shotgunt. Cyma fém, tusos shoti, realisztikusabb a kinézett snipernél: fém, nehezebb, 3 BB-t lő egyszerre 3 különböző csőből és valóban lőszer alakú tárja van, viszont ugyanúgy rugós. Minden sallang nélkül is autentikus, de vehetsz hozzá shelltartós szíjat, tartalék tárat.
    Kevésbé tűnik tatásnak, mint a gangon a kertasztalnál ülve a villalábra támasztott fegyverrel műanyag bogyót lőni.

    Ha mégis számít a pontosság, de maga az airsoft, mint csapatsport hidegen hagy, akkor klasszikus légpuska, Slawia 630, 631 kimondottan jó konstrukció és 10 méteren pénzérmére illik lőni stabil helyzetből.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák