Új hozzászólás Aktív témák

  • alph4

    tag

    válasz stefanitsr #18007 üzenetére

    Én pl. az airsoft-ot egy M4-el (src tac. carbine) akartam kezdeni, de aztán vettem egy olcsóbb AK74SU (cyma 045) fegyvert és pluszba így több kiegészítőt tudtam. Utólag jobban belegondolva jobban jártam volna a másikkal, mert sokkal jobbak az alkatrészek, még cymba cserélnem kellett a dolgokat mert a gyári elromlott/eltört. Tesómnak már olyat vettem, mert neki nagyon az M4 tetszett. Múltkori játékon állítottam annak az M4ek a hopupját és övé volt a legpontosabb, szinte 5cm szórás ha volt 40m-en a "gyári" fegyverrel.

    Mindenesetre ezt csak érdekesség képen írtam, a lényeg hogy közben megtetszettek az AK-t, így engem az M4 variánsok annyira nem hoznak lázba, főleg az agyontuningolt változatok, mint ahogy AK-nál sem a műanyag/tatical/beta project stb. Legfőképp a 74-es változatok jönnek be, mivel úgy képzelek el egy fegyvert hogy legyen full fémből (acél) és fából (legalább az előagy). Egyedül a műanyag markolatuk nem tetszenek a replikáknak, de az le lehet cserélni egy saw markolatra vagy sötét bordó bakelitre anélkül hogy nagyon változtatna fegyver karakterén.

    Most is épp egy cyma AK-74 AIMS-re ruháztam be ami érdekes mert ez annyira nem tetszik minden eleme (pecs foregrip :D), viszont átalakítás után ebből jönne ki az az AK, amit megálmodtam. Pl fontos volt hogy a támasz jobbra csukódjon mivel lesz rajta egy ak szerelék sín, ami tart egy hosszabb cső red dot-ot beépíttet killflashel (ez már kész is van és jobb mint tesóm acogja :)) és ezt ugye nem akarom állandóan levenni ha becsukom vagy pakolom el. Cserélni akarom ugye a fa előagyat egy sima 74-es változatra és a lángrejtőt is. + Saw grip. Szóval nem akarok elmenni nagyon az alaptól, de egy kényelmes markolatot és egy jól használható/fegyverhez illő red-dot-ot akarok rá. De tetszik hogy van rajta alaból blowblack is. Na ennyit a kinézetről, esetleg ha kíváncsiak vagytok rá később rakhatok fel róla képet.

    A mostani aksu pedig a közös +fegyver lesz csapaton belül, mert mindenhol jól használható egyébként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák