Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz feka007 #12817 üzenetére

    Ha szándékosan tönkre akarod tenni akkor közvetlen közelről kell ugyanazt a pontot sorozni, 400+ fps-el és nagy roffal, azt akkor egy idő után át is lyukad. Reméljük azért sosem tesznek veled ilyet játékon.

    Az airsoft lényege, hogy a műanyag bogyó tömege kicsi, ezért a nehéz olómlövedékes lég és éles fegyverekhez képest igen gyorsan veszti a mozgási energiáját a BB. Ennek oka, hogy a játékról/játék területről véletlenül se tudjon olyan energiával lövedék távozni hogy bárkinek komoly sérülést okozzon (valahol azt hallottam hogy ahhoz hogy egy lövedék áthatoljon a szemgolyón 4J energiával kell becsapódnia, mi elvileg pedig max 3,3J torkolati (!) energiával (ez is sniper kategória már) lövünk csak - hallottam valakitől, tehát ezt nem kell készpénznek venni).

    Magyarán, ha nem soroznak arcon közvetlen közelről durván és sokáig, nem kell aggódnod. Ha ilyet tesznek akkor azonnal hagyd ott azt a helyet.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák