Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz Thome #12518 üzenetére

    Messze nem akkora a probléma mint ahogy azt a kolléga felvázolta.

    Nincs még tapasztalat ezzel a gb-vel, de az tuti hogy a hátsó felén van elkönnyítve, ami nem a kritikus része a v2-nek. A rugó gyengítés nem egy rossz gondolat, de nem feltétlen szükséges, 120 környékit még el szoktak vinni a v2-k (Kivéve a kevésbé jól sikerült, vagy igen sokat használt boyikat, ott lecsapja a box orrát).

    Persze a tömítésen javítani mindig jó gondolat, és aztán rugót gyengítve visszamenni picivel 400 alá, főleg v2-nél.

    A blowback az összes mechanikus megoldásnál érdekes, mert értelemszerűen végiggondolva, ha valamiért megakad a mechanizmus, akkor annak egyértelmű következménye a lefogazott dugattyú.

    Ami érdekesebb, hogy ha éri a boxot valami akkor hogyan pótolod, illetve, milyen alkatrészeket kell még cserélned benne, hogy újra működő fegyvert kapj. Pár szétszedős videót elnézegetve ugye a blowback alkatrészei értelmszerűen egyediek, ennek megfelelőlen a gb héjak is. Az aps volt olyan korrekt, hogy a visszaforgásgátló és a tappet, valamint annak rugója is egyedi (kérdés belekókányolható e a marui féle), de az tuti hogy ha orra ugrik a boxnak akkor ezek nem rakhatóak át szabvány v2-be, ezért igyekeznék vigyázni a boxra.

    Taiwangunra nem érdemes visszaküldeni gar miatt, mert olcsóbb az alkatrész meg a munkadíj mint a kétszeri utaztatás.

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák