Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz kuyarashi #15969 üzenetére

    Nyilván nem mindenkinél jelentkezik ugyanaz a hiba, csak egy adott konfiguráción, abból meg két egyforma nem nagyon van! Az átméretezéses villódzás például kimondottan W8+AMD+64bit kombónál fordult elő. Nekem is 64 bit AMD-m van, de Win7 alatt ilyen nincs.

    Másfelől az én VGA-mra pont allergiás a Liquify, más VGA-val meg más gond van, pl a fekete pixelek. Ahány konfig, annyi hibalehetőség.

    Képméret: még mindig nem mindegy, hogy 70 kB vagy 300 kB, amíg 10 MB-os forgalomkorlátú mobilinternetet 200 Ft-ért adnak. Nagyon hamar leszipkázzák ezt az adatmennyiséget a képek. Persze vannak korlátlan mobilinternet csomagok pár ezresért, csak ahhoz elő kell fizessél, Dominós telefonnal nincs választásod, ha meg kifizetsz egy havi előfizetési díjat, plusz a mobilnet díját, akkor máris ott vagy, ahol a part szakad.

    Szvsz a képek optimalizálása ma is fontos, persze az se jó, amikor én egy jó minőségű képet feltöltök a FB-ra, és az ottani algoritmus automatikusan összebarmolja valami 20-as minőségű kockás-cakkos JPG-be a szép gradientjeimet.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák