Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Ide írok -bár lehet, hogy nem jó helyre, de ezt a fórumot látom a legaktívabbnak.
Szóval, sikerült egy kattintásra törölnöm egy elég nagy tartalmat (cca 10tb ), amin a kedvenc sorozataim voltak (vannak köztük olyanok, amiket már nem tudnék a virágboltból sem lehúzni) Így nem szeretnék lemondani róluk. A dolgot egy Linux alapú Media Playerrel követtem el, tehát nem Win laptopról történt a törlés.
Úgy tudom, hogy a HDD-n, törlés esetében a elérési út(ak) íródnak át, tehát az adatok ott vannak a vinyón (A HDD-t rögtön lekapcsoltam, nem írtam rá, így a struktúráján nem történt változás)
Próbálkozom a Recuva progival, de jelen kezdő állapotban is több napot ír ki.(ezzel nincs annyira gondom)
Kérdésem az lenne, hogy amikor végzet a progi a HDD szkennelésével, a visszaállítható fájlokat az eredeti HDD-re fogja visszaállítani, vagy az adatbiztonság érdekében egy új, másik HDD-t kér, amire a visszaállítható fájlokat rámásolja?
Ha így van, akkor nekem egy másik 10TB-s HDD-t kell addig intéznem (egyébként van)
thx -
Technoman
őstag
válasz liksoft #11523 üzenetére
Még egy olyan kérdésem volna, hogy ha -az általad javasolt módon- másik HDD másoltatom ki a Recuvával a visszanyer adatokat (hogy biztonságos legyen a visszaállítás)-, akkor annak fizikailag egy darab HDD-nek kell lenni, vagy kimásolhatom azt pld 2 db 4TB-s HDD-re is? Egyáltalán enged ilyet a program?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- Samsung 500GB M.2 SSD-k 970 - 980 PRO
- 3,5" winchester, 80 GB-tól 500 GB-ig, több darab, utolsó szektorig tesztelve
- 2,5" (laptop) winchester, 80 GB-tól 1 TB-ig, több darab, külső wincester, utolsó szektorig tesztelve
- 1TB és 500GB HDD 100/100% + ajándék 5db 1TB-os hibás hdd-k
- Crucial MX500 1TB M.2 SATA3 SSD eladó
- samsung 860/870 ssd 500GB - intel u.2 ssd 500 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest