Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Custer
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy ACER laptopom kamerájának a felbontását tudom-e állítani valahogy?
Nem rég kiköltöztem Olaszországba, és csak mobilnetet tudtam szerezni, aminek 10 giga a havi mennyisége :\ és skype-on szeretném tartani a kapcsolatot az otthoniakkal, barátnőmmel néha videóhívással.
Még otthon, korlátlan nettel lemértem, és a videóhívás 1 óra alatt 1 gigát evett meg, a beépített hd webkamerával. Mondanom sem kell, így a 10 gigás netemet 10 óra alatt lebeszélnénk...Van valami megoldás erre? Tudom, ne videózzunk, de ezen kívül
ACER V3-551G laptopom van.
a webkamerának saját drivere nincs, csak illesztőprogramot telepített!
Gondoltam arra is, h szerzek egy vga kamerát, de jobb lenne valami házi megoldás.
Esetleg egy olyan driver, ami tudja kezelni a kamerát.A válaszokat előre is köszönöm!
üdv.
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
Custer
tag
válasz Muerte #25484 üzenetére
felettem, felbontást is lehet benne állítani!
már csak az érdekel, hogy ha itt leveszem a felbontást 640*480-ra, akkor a skype-ban is így fog működni, vagy ott marad a hd? attól tartok, h a skype az illesztőprogramot használja, és nem ezt a drivert.
próbáltam az illesztőprogramoknál állítani valamit, de sajna nem találtam semmit. el is távolítottam, de akkor ez a driver sem látta.Köszi a gyors választ!
Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
Custer
tag
válasz Muerte #25487 üzenetére
kipróbáltam, és sajnos figyelmen kívül hagyja a skype a drivert
lehet megpróbálkozunk msn-el, de nem rég olyasmit olvastam, h leállította az msn-t a microsoft,mivel már az ő kezében van a skype. ettől még használható?Amíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
-
Custer
tag
Sziasztok!
Egy v3-551G (amd) típusú lapost használok. Mostanában kicsit gyengének érzem a gépet, és arra gondoltam, hogy fejleszteném, ha lehet. Gyárilag 8 giga ram van benne, és egy A6-4400M processzor. A procit cserélném nagyobbra (A8, A10), de sajnos nem sikerült kiderítenem, hogy cserélhető-e a proci, vagy egyáltalán az alaplapom támogatja a nagyobb, 4 magos procikat. Nem nagyon vagyok otthon a témában. Egyre gyakrabban használok videó szerkesztő programokat, és a rendereléshez jól jönne egy combosabb vas. Új gépet egyenlőre nem szeretnék vásárolni.A kérdésem tehát az lenne, hogy le tudom cserélni erősebb procira a jelenlegit, vagy integrált van ebben a szériában?
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv.
Árpi[ Szerkesztve ]
-
Custer
tag
Sziasztok!
Tapi pad problémával fordulnék hozzátok. Frissítettem win10-re, és azóta nem tudom működésre bírni a görgetőt. Feltettem a laptop telepítőlemezéről minden ezzel kapcsolatos drivert (nem egyszerre), a driverben be van állítva a görgetés, de sajnos semmi.
Acer v3 551g laptopról van szó. Előre is köszi a válaszokért, és pacsi a probléma megoldójánaküdv.
ÁrpiAmíg a zene szól, az ösztöneid uralnak,de amint elhallgat, a tudatod ismét korlátoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest