Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hálistennek eladtam tegnap. jót buktam rajta.
mellesleg fél év intenzív használat után kissé recsegett a jobb oldala, ahol megfogni szoktam le és felpakoláshoz meg a csuklótámasz környéke, ha erősebben fogtam meg. a webkamera kikoptatta a taccspad alatti részt, az alja is kopott volt, illetve a fedlap műanyag része sem az az igazi karcálló szerintem, bár én vigyáztam rá.
a kétmagvassal állítólag nincsenek ilyen alapvető hűtési problémák kis erőforrás igényű használat mellett, lévén, h nem erőlködik annyit, mint az a szerencsétlen szólókóró. minimális teljesítmény ilyen hang mellett, kisfogyasztású procival. vicc.
ellenben a nagyobb méretűeknek nincsenek ekkora hűtési gondjai.
most egy hp probook 5310m van, ég és föld az anyaghasználatban, összerakottságban a különbség. ennek is van óccsított verziója, 1,2 dual ulv cerkával, g-s wifivel, bluetooth nélkül, 160 gigás 7200rpm vinyóval. mellesleg a vinyó a leghangosabb része az egésznek, kb. olyan hangos, mint az acer alapjáraton a hűtésével. azaz épp elviselhető. én kussba tettem egy ssd-vel.
ha nem lenne ilyen ujjlenyomat gyűjtő, akkor az mondanám, a thin and light kategória 200k-s indulóinak királya. a 4-5 óra közötti akkuidőért cserébe meg kakaó is van gépben. az ilyen kétmagos 1.2 ghz körüli procik a használhatóság alsó határai manapság.
ha valaki thin and light-ot akar, 5-6 óra körüli üzemidóvel, 13,3" méretben, nem kell neki bluetooth, meg n-es wifi, oprencer, akkor ajánlom figyelmébe az occsított probookot, mint lehetséges jelöltet, a 140k környékén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
- 3db Getac V110 G1 egyben, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest