Új hozzászólás Aktív témák

  • chop

    őstag

    Na, megvan nekem is az 5720G-m, elso benyomasra szep, ami nem tetszik az a billentyuzet, sajnos meg mindig eleg laza, es hullamzik. Nem annyira, mint a regi 5101-em, de sajnos a kanyarban sincs baratnom vagy haverom Asusahoz kepest. Ez kicsit bosszant, mivel szerintem ez konnyen javithato konstrukcios hiba lenne.

    A Vista vigan feltelepult ra, semmi gond nem volt, de meg mindig figyel 3 ismeretlen eszkoz az Eszkozkezeloben, ami mar nem igazan tudom, hogy mi lehet. Van tippetek?

    A masik amit furcsallok, hogy a regi gepemen a Wifit egy tolokapcsoloval lehetett aktivalni/deaktivalni, most ez ugye a hangszoro fole kerult (a noti hangja egesz jo!), de ha megnyomom, akkor csak felvillan egy pillanatra, majd kialszik, igy nem tudom, hogy mikor aktiv a Wifi antenna es mikor nem. A driver termeszetesen fenn van. (Eleg gaz, hogy a Wifi drivere 142 (!!!) megabyte...)

    A Windows-elmenyindexen 3,4-et kapott a gep, ami annak koszonheto, hogy az Aerot (!) ertekelte ennyire a gep, a jatekteszt 4,4-es. Kicsit viccnek erzem, hogy az Aero jobban fogja a gepet, mint egy FPS.

    A gep tehat szerintem szep es elegans, latszik, hogy ez mar jobban ossze van rakva, mint a korabbiak, massziv, nem lotyog sehol (kiveve a billentyuket egy kicsit). Ma mar egesz nap nyuzni fogom, meglatjuk mit bir a kicsike.

    Meg egy kerdes: melyik kameradrivert rakjam fel hozza? Bisoncam?

    Koszi.

Új hozzászólás Aktív témák