Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Hali, üdv nektek!

    Úgy néz ki a dolog, hogy hamarosan, de szerintem karácsonyra veszünk egy notit.[link] Valószínű, hogy ezt, azért is, mert olvasgattam a fórumot és azt írta valaki, hogy ebben elég jó a videókari és az újabb játékok is mennek rajta. Nekem tulajdonképpen nem arra kéne, hogy játszak vele, bár van egy 2 játék..(the witcher, mafia2 ha jön) Most a kérdésem az lenne, hogy ez a GeForce® 8600M GS hol helyezkedik el ehhez képest NVIDIA GeForce 7900 GTX , én nagyon nem vagyok otthon ezekben a témákban, a 3dmarkos dolgokat sem vágom, h miylen pontokat kell elérni,meg ilyenek,nézzétek el nekem :DDD, és most azért is erőltetem kicsit ezt a játékos dolgot, mivel az asztalim már 3 éves :DDD, és a helyére valami méltót szeretnék. Pontosabban helyette :) Meg nem mellesleg régóta szertnék egy notit..

    Amúgy az acer milyen gyártmány? Megbízható? És mennyire tartósak? Mármint az asztaliknál egy mai top gép mondjuk jó esetben az egy évvel az összeszerelése után kiadott játékokat is viszi, ez a laptopokkal ugyanígy van?

    Jah és ha notebookcheck-es meg ilyen tesztelős linkekkel válaszoltok, azokkal nem tudok mit kezdeni :DD meg ilyenek

    Előre is köszönöm, üdv :R
    FerN.

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák