Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Acer Nitro 5 AN515-42 gamer gépem. 2019. évjárat.
Nem vagyok informatikus, de hobbi szinten tájékozott vagyok és ritkán szembesülök hardware hibával, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy az alábbi leírás mire utalhat, mi hibásodott meg, azaz mit kellene cserélni.
Ma játék közben egyszer csak kimerevedett a kép, lefagyott a gép teljesen. Semmi baj ilyen előfordulhat. Újraindítottam, de nem tudod bebootolni a Win 10. Próbáltam javítással, rendszervisszaállítással, de semmi nem vezetett eredményre, mígnem a szomorú smiley-s kék halált kaptam.
Maradt a teljesen szűz Win 10 re-install, amikor jött a feketeleves. Végig ment USB-ről UEFI-ben a telepítés, majd az alapvető beállítások - kérdések közben (fiók elnevezés, online/offline fiók beállítása, diagnosztikai adatok küldése, billentyűzetkiosztás) újra megfagyott a kép. Újraindítottam a gépet, kiírta, hogy Windows javítása - diagnosztika stb....majd ismét bedobta az asztal megjelenítése előtt a beállításokat - kérdéseket. Most végig tudtam menni, de az asztal előkészítése szövegnél ismét befagyott a gép.
Itt feladtam. SSD hiba lesz? (M.2 van benne) Vagy van esetleg alternatív ötlet?
Hűtés megy, kép van, BIOS-t elérem. Hirtelen nem tudok másra gondolni.Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Asus Pro 141"FullHD IPS,core i7 4650u(4X3,3Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,8óra akku,szép állapo
- (1100gramm,16mm)13,3"Toshiba UltraBook core i5 (4x28Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest