Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Aspire 7520g lapos,amely van egy kis hibája:a win. nem látja az optikai meghajtót.Nincs ikonja és ismeretlen eszközként van az eszközkezelőben .Vista és Win7 alatt is ez van .Próbáltam egy biztosan jó másik optikai meghajtóval ,u.a. az eredmény.Friss telepítés sem segített rajta,persze ez usb-s dvd-röl ment.Nem használt a meghajtó ki-be járatása sem a csatlakozójából sem.Szerintetek mi lehet a probléma ?
S :segítséget köszönöm !ZoLee
-
kd
aktív tag
Esetle tudja valaki ,hogy milyen 2 magos procit lehet acer extensa 5230 e notiba tenni? Jelenleg celeron 900 van benne 2,2ghz
JAJA DE MI HAJCSA
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
Van olyan driver mobility hd 2400xt-hez, XP prof alá, amin lehet használni a stream-et, mondjuk folding@home alatt? Most egy mobility modder segítségével felrakott asztalihoz való catalyst van fenn, azzal nem ismeri fel.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Kácsa
aktív tag
Már nem garis .De nem is az enyém ,újratelepítés és a fentebb leírt hiba miatt van nálam.De viszont úgy tűnik,hogy megvan a bibi mivel egy újraindításnál elkezdte telepíteni az optikai meghajtója driverét.Előtte meg mozgatva volt a gép.Tehát valahol a csatlakozók nem érintkeznek jól ,vagy valahol forrasztási hiba van az alaplapon a csati környékén.
ZoLee
-
mozesgy
tag
válasz KisBundi #15897 üzenetére
Szia.
A +2 éves garanciakiterjesztést (Gold csomag) csak a vásárlástól számított 90 napon belül lehet igénybe venni, de az egy éves kiterjesztést az utolsó napig lehet regisztráltatni.
Idézet az ACER lodaláról "Mobil számítógépek (notebookok)
Az Acer notebookok egységesen 1 év garanciával kerülnek forgalomba. Az alap garanciális idő legfeljebb 3 évre kiterjeszthető az Acer Advantage garanciakiterjesztéssel. Ezen szolgáltatást a termék megvásárlásától számított 360 napon belül kell érvényesíteni/regisztrálni, ez idő alatt bármikor megvásárolható. Amennyiben a notebook véletlen sérüléseit is lefedő garanciakiterjesztést vásárol, úgy a regisztrációra 90 nap áll rendelkezésére. Bővebb információt a www.aceradvantage.com oldalon talál. Kérjük, hogy ez ügyben lépjen kapcsolatba kereskedőjével. A tartozékként szállított akkumulátorokra és az akkumulátor-töltőkre a kiterjesztés nem vonatkozik, azokat 1 éves jótállási idővel értékesítjük. A kivételek megismerése érdekében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Acer hivatalos magyarországi szervizével vagy az Acer Computer Magyarországgal."
Acer garanciakiterjesztés információ -
Blasiuss
csendes tag
Üdv.
Esetleg van valakinek ilyen notebookja?
Acer Aspire 5530-602G16MI (LX.APV0C.011)
Nem tudom, hogy spdif kimenete koaxiális vagy optikai. Az Acernél sem tudják megmondani. Ha átkapcsolom digitálisra, nem világít. Ezért gondoltam, hogy koaxiális. Most beszereztem egy mono jack RCA átalakítót, de így sem működik.
Nem tudom, hogy küldjem-e szervizbe.
Köszi. -
helpdesk
csendes tag
Üdv Urak, Hölgyek
Az lenne a kérdésem hogy ma lett vásárolva egy eMachine e520-as laptop és minden okés a feltelepitett xp után is, de a touch pad az istennek sem müködik megfelelöen
felraktam már a progit is hozzá, amit a neten találtam meg az alábbi linken....
http://support.emachines.com/em/driver/nb/e520.htmlegy win daytona van rajta, és az oldalról a vga és az audio drivert raktam fel
a chipset hányozhat róla?valaki tudna e valami konkrétat mondani vagy segiteni, vagy járt e valaki így????
tapasztalat:
a bal gombra néha müködik a klikk, a kopogtatásra nem reagál, a jobb hivatkozás meg a bal gombra jön elö, szal teljes káosz....
remélem csak beállítás kérdése
elöre is köszi a segitségetüdv
AMD Phenom II X4 955 BE; OCZ Vertex 3 SSD 60 GB, 6 GB RAM; ATI Shappire HD 5450; Thermaltake Ház; Arctic Cooler Freezer 64 Pro; Arctic F12 Pro PWM 12cm; Gigabyte MA-78GM Series
-
habocky
csendes tag
haliho!
http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5536G-Notebook.17192.0.html
Ez a laptopom van tud valaki esetleg valami érdekeset mondani róla mondjuk hogy a hómérsékletéről hogy meleg-e nagyon?ez az adat a linkben is benne van.
de szerintem nagyon meleg érezhető néha hogy be is lassul ,ugyhogy veszek majd hozzá hűtőt.
Meg hogy ha az 1 tb-s külső vinyóm be van dugva bootnál akkor az normális hogy 20 perc alatt jön be a win?
Meg az a problémám lenne hogyha bejön a windows (7-et használok) akor minden megy rajta meg gyors is de a skype nem akar bejelentkezni meg az msnen meg a utorrent sem akar bejönni csak változó idő után van mikor 10 perc valamikor meg rögtön bejön de persze közben tok netezni csak érezhetően lassabb az is.
És mikor bejön a proci mindig felpörög bár nemtom hogy ez lényeges-e. -
smkb
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy van e lehetőség HD4570 hypermemory kikapcsolására, hogy csak az 512 mb vramot használja? Sehol nem találtam sem biosban , senm win7 alatt erre lehetőséget. Google sem segített..
Egy Acer 5738ZG-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
válasz habocky #15916 üzenetére
Hali!
Vagány gép ez, mit akarsz...
A WIN betöltése nem egészséges, ha ilyen lassan csinálja. Bejelentkezés után pedig érdemes lenne megnézned, hogy mik az automatikusan induló progik. Mert lehet, hogy van pár, ami jól megeszi a memóriát.
A netes alkalmazásoknál a WIFI is lehet ludas a lassúságban. Nézd meg, hogy a megfelelő driver van-e feltéve hozzá.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
kybic
tag
-
Sziasztok! Valaki rendelt már Ebay-ről új akkut /vagy utángyárottat olcsón/ Acer TM 2492-höz? Itthon 25e, így meg kb 10e lenne. Nem mindegy... Ha tud valaki olcsón hozzá új akkut szóljon!
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Amelyik Acerben 4570van,abba lehet cserélni a VGA-t,ugye?
Akku nekem is kellene!
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz Csabee. #15928 üzenetére
Nem akarok benne semmit se cserélni. Csak érdeklődtem anno.
Most egy MacBook-on is jár az agyam. Kicsi,jó felbontás,hosszú akku idő...ha jól belegondolunk nem is drága gép,ahhoz képest amit tud.(C2D,LED megvilagitas,1280x800,9400GM,2-4GB DDR2/DDR3,WiFi,BT,táviránító)
Tigris, tigris, csóvafény...
-
nightcore
csendes tag
Hello!
Nemtudom valaki találkozott-e már azzal a problémával, hogy az acer 5630g notebook nem akarja felismerni az e-satás dokkolót. Esetleg honnan és milyen sata, e-sata vezérlőt töltsek le hogy működjön? -
plaszy
őstag
Kicsit bohóckodtam a 8600M GT-vel: 4716 pötty 3DMarkt06-al.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
"A hangszórós hibánál meg én voltam a lamer.
Elfelejtettem, hogy a notebook belső hangszórói le vannak halkítva, ezek után persze, hogy nem szóltak a külső hangszórók."Ez tényleg vicces szitu lehetett...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
dbius
veterán
Üdv!
Nagyon pozitív tapasztalatom van a win7 upgrade terén. Dec. 2-án rendeltem meg az acer honlapjáról kiindulva, megadtam az adatokat, még aznap levonták a számlámról a pénzt, és dec. 9-én kaptam az emailt, hogy postázták a cuccot.
10-én kézhez is kaptam, szlovákiából postázták.
Jövő héten teszem is fel, de friss telepítésként, nem upgrade-ként a vistára.
-
dbius
veterán
válasz plaszy #15939 üzenetére
Nekem alapból vista home premium 32 bit volt a gépen, így win7 home premium 32 bitet kaptam.
Valahol viszont azt olvastam, hogy ha kellene 64 bites, akkor a microsoft magyarországot kell felhívni és ingyenesen küldenek 64 bites telepítő lemezt sorozatszám alapján. Hogy ez oem-re vonatkozik-e azt viszont nem tudom.
-
törölt tag
Üdv. Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a következő problémával kapcsolatban:
Adott egy Acer Aspire 5315 tipusú laptop(cerka1.8/1giga ram/80-as vinyó),két éve vásárolt,gari már nincs.
A probléma az,hogy állandóan kikapcsolgat,függettlenűl attól,hogy éppen aktívan használják vagy csak úgy be van kapcsolva és megy.Mindezt kékhalál nélkül,gyakorlatilag mintha áramszünet vagy akksi lemerülés lenne.Jelzem,hogy mindig hálózatról használják.Többször volt már telepítve full clear install-lal.Ezt a jelenséget oprendszertől függetlenűl produkálja.Mindegy,hogy xp sp3+frissítések(jogtiszta) vagy vista business sp2+frissítések(ez is jogtiszta).Ha így kikapcsol akkor legalább 3 próbálkozás után hajlandó elindúlni,vagy ha éppen "normálisan"működik akkor meg egyszerűen nem lehet kikapcsolni a megfelelő módon.Csak úgy lehet,hogy akksi-ki és kábel-ki.
Hibaforrásként megpróbáltuk kiszűrni az akksit,nélküle ment hálózatról,de semmi változás.
Melegedésre vettünk ventis padot alá,így is semmi.Energiagazdálkodási sémák variálása sem hozott megfelelő eredményt.Minden lehetséges hiba okot kiszűrtünk,de most már tanácstalan vagyok.
Ez még fontos lehet és szerintem itt bújhat a probléma gyökere.Amikor ezt a laptopot megvették(nem OEM-es) csak UHU Linux volt hozzá.Windows XP-t tettek föl,de a gyári telepítő cd-n csak vistás driverek voltak.Amik ugye nem akartak fölmászni az xp alá(ez természetes).Itt jött a SufniTuning intézményeOS-os file kezelővel ALÁERŐSZAKOLTÁK a vistás drivereket az xp alá.
Na ezek után már volt kékhalál nemegyszer.Bánat és düh tombolt az új laptop körűl,öröm egy szál sem.
Itt kapcsolódtam a történetbe és lementem hídba amikor a fönti eljárást vázolták számomra.Letöltöttem a megfelelő xp-s drivereket a gyártó honlapjáról,install xp,örűl,használatba vesz.
Maj ide jutott a történet.A 2 év alatt 5x xp istall és 1x vista install.Vagy esetleg kifogtunk egy szériahibás példányt?
Erre is láttam példát(AMD Turion-os Aspire)1 év után chipset cserés lett a hibás gyári forrasztás miatt.Aki megjavította annak már az volt a 10.-ik ugyanolyan hibájú ugyan olyan tipusú Aspire-je.
Várom a válaszokat,tapasztalatokat,segítő hozzászólásokat.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
-
csabi011
tag
Sziasztok!
Egy ACER Aspire 5739G notebook beszerzésén gondolokodom abból is a T6600-as procival szerelt változaton. (olyan 180-ba lenne)
A kérdésem nem is az, hogy megéri-e mert ennyi pénzért még hasonlót szereltségűt se nagyon kapok csak, hogy nem-e hal be kb. 2 hét után? Elég rossza tapasztalatokat olvastam az acerrel kapcsolatba vagy annyira nem vészes a helyzet?
Meg ha megveszem akkor kapok 1 év garit mellé ugye és a +2 éves-et azt csak akkor tudom megvenni mikor megveszem a laptopot vagy mondjuk mikor már épp lejárna az 1 év?[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
válasz csabi011 #15945 üzenetére
Szia!
Nekem nem volt gondom egyik Acer notimmal sem...eddig...kop, kop.
A 7720G-m nagyon szépen ment, nem melegedett egyáltalán.
A mostani 9920G-m pedig külső egérrel és USB-s billentyűzettel van használva, de ez sem mondható melegnek. Játékokat is elég jól viszi a 8600M GT VGA-val. Főleg mióta húztam rajta pár MHz-et...
Gariról nem tudok nyilatkozni, mert én újat még nem vettem Acer-ből...bár most van nálam egy fél éves MSI is, amire még van 1,5 év gari, ami azért megnyugtató.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
winfier
senior tag
Hali!
Azok figyelmébe ajánlom ezt az oldalt akiknek Acer by emachine e725-ös gépük van és win 7 alatt nem működik a fényerőszabályzás! LINK innen letudjátok tölteni a legfrissebb drivereket is. Ahhoz, hogy működjön a fényerőszabályzás le kell tölteni a legfrissebb bios-t ami a 3.02-es és menni fog.
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
t-bali3
senior tag
Ajánlom minden Acer Aspire3410(AS3410)or Acer Aspire 3810 (AS3810T or TG or TZ or TGZ)
tulajdonos és Acer Aspire 5738 (AS5738G) or Aspire 5738Z (AS5738ZG)
tulajdonos figyelmébe ezt az oldalt:
Acer Szervíz és támogatásBocs ha már valaki jelezte...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest