Új hozzászólás Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    válasz Devid_81 #10802 üzenetére

    Szia!

    Na látod, ez már abszolút az egyéni szubjektív nézőpont kérdése. Az én nézőpontomból nincs ezzel gond, legfeljebb az Acer-nek, ha ezzel vásárlókat veszít (de az ugye meg az ő problémájuk, nem az enyém).. mivel én meg vagyok elégedve a Vista-val is (nem használok semmit amihez XP kellene), nekem teljesen mindegy, hogy XP alá nincsenek driverek megfelelően hozzá. Illetve úgy vagyok vele, hogy ha a munkám megkövetelné hogy csak XP alá működő programot tudnék használni, akkor lemondanék az Acer ezen modelljeiről, és keresnék mást.. A piacon nagyon sok notebook fajta van, és van más gyártó is, aki jó áron kínál használhatót, ami mellette még szép is (ami nekem szempont mert nőből vagyok :D ) A te nézőpontodból (és azokéból akik esetleg megvették és később szembesültek ezzel a ténnyel) érthetően felháborító és elkeserítő ez a tény, ugyanakkor én nagyon sok hozzászólást olvastam itt, hogy pusztán ELVI megfontolásokból (tehát csak mert nem szimpatikus a Vista annak ellenére hogy nem is használták) nem hajlandó valaki Vista-t használni (mert az milyen kutyagumi és így meg úgy nem megy, stb..), és utána heteket szív mindenféle buherált és nem jogtiszta XP-kkel, mire sikerül belőnie.

    Amikor megvettük a gépet, párom először fel akart rá tenni egy XP-t, mert úgy gondolta, hogy ő majd az alatt kipróbálja, leteszteli a gépet (mert ugye XP alá vannak sok jó teszt progik, amik Vista alá nem, vagy nem annyira jók).. amikor feltette, szinte rögtön szembesült azzal, amit már akkor mondtam neki, amikor betette a telepítő lemezt - mivel ekkor már kb. két hete olvastam ezt a fórumot és tudtam róla: Nem ment a videokártya drivere. (NVidia Geforce 8400M GS) Anélkül pedig ugye nem lehet letesztelni a videokártya teljesítményét ;] Fél-egy óra szenvedés után (amikor sehol sem talált hozzá drivert, és az NVidia oldaláról letöltött driver fel sem ment) elővette a Vista-t és lemondott a teszteléséről :DDD

    Most majd lesz XP-m és Vistam is, mert most veszek egy MSI Wind-et.. ahhoz XP van és nem is szándékozom rá Vista-t tenni (már csak azért sem, mert jogtiszta XP lesz hozzá), mert azért annak a hardwer tulajdonságait nem ahhoz találták ki szerintem (bár azt olvastam sokaktól, hogy rátették és gond nélkül megy ha tesznek hozzá +1 GB RAM-ot).

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák