Új hozzászólás Aktív témák

  • Devid_81

    nagyúr

    válasz Blue@X #10756 üzenetére

    Yeah!Egy Vista fun! :))

    "- Megeszi az összes "felesleges erőforrást""
    Igaz, de utána vissza is adja ha kell. Most mi értelme annak, ha van 2 GB RAM gépedben, és abból csak 126 MB-t használ(XP). A Vista megeszik 1 - 1,5GB RAM-ot, de amint elinditasz egy játékot, programot, már adja is vissza.

    Aha, nekem bejött az , hogy 5-6 percig töltöget a rendszer a felállást követően, és be cache-el olyat amit az életbe nem indítok el. :U

    "- Mire belövőd megeszik 15-18gb-ot"
    Hát akkor te rosszul lövöd be, mert nekem a Vista nem foglal többet mint 11GB-t! A többit talán a telepített programok foglalják le?!

    "Mire belövöd" nem fogalmaztam érthetően, ez igaz, sorry!
    Mert ugyanis az a kb 10 program amit én használok már nem fért fel a 20 gigás partícióra amit "adtam neki" tehát a Vista bűvészkedett megenni ennyit...swap, hibernációhoz használt file-okkel együtt, amit persze trükkösen ki lehet kapcsolni, de én most csak átlag felhasználói szemmel néztem, tehát rohadt sokat eszik ha tetszik ha nem.

    "- Minden keszekusza benne, semmit nem lehet megtalálni benne,mert a 'hatalmas' májkroszoft csapat ehhez ért mostanában csak (lásd Office 2007)"
    Hát nem sokkal bonyolultabb az XP-nél, számomra még jobban átlátható mint az XP, jobban testreszabható!

    Még nem voltál rendszergazda úgy látom! :)
    Összevissza van benne minden, ez egyértelmű.

    "- Nekem személy szerint a leghosszabb üzemidő 1 nap volt, teljesen szétesett közben, már az utolsó perceiben semmi nem indult el."
    Hát akkor bocsáss meg nekem, de egy elég "buta" felhasználó vagy. Egy nap alatt hazavágni? Az igen! Instabil volt? Melyiket használod? BETA 1?
    "Ezenkívül teljesen instabil volt, 3-4 naponta kellett vissza Ghostoljam, de ez csak az én tapasztalatom...és még mielőtt azt mondanátok , hogy biztos hardver hiba van szekerembe.....nem hinném hogy az XP menne tökéletesen akkor..."
    Nem értem, 3-4 naponta kellett vissza Ghostolni?! Dehát az állítottad hogy 1 nap alatt teljesen szétesett, akkor a maradék 2-3 napot kivártad?

    Itt zavar van az éterben! :))
    Gépemhez kapott Vista Home Premium, ami jogtiszta attól elindulva az SP1 nélkülitől az integrált SP1 esig próbálkoztam...sikertelenül.
    Biztosan nagyon buta vagyok, hogy a kókányolt Vistákhoz nem nyúltam most hozzá, idő hiányába...

    "- Programok nagy %-a nem is kompatibilis azzal a szutyokkal, mindenből újat kell keresni hozzá ha ragaszkodsz egy-egy progihoz."
    Kijavítanálak. A programok KIS %-a nem kompatibilis. Minden másra ottvan a jobbegér->kompatibilitási gomb!

    Aha, ezt hagyjuk ez már az XP idejében is így volt és akkor se működött rendesen.
    Én meg nem tehetek róla, hogy ragaszkodom néhány régebbi de nagyon stabil működésű programhoz, aminek természetesen az új verziója teljesen más működést biztosít... :F

    Nekem személy szerint a leghosszabb üzemidő 1 nap volt
    Leghosszabb üzemidő, ez szerintem világos, de írhattam volna online üzemidőt...
    Szemben az XP-s gépeket kb 10-12 naponta kell újraindítani, addigra a ram kezelése szétesik.

    Dehát az állítottad hogy 1 nap alatt teljesen szétesett, akkor a maradék 2-3 napot kivártad?
    Ezt az előző mondatommal szerintem megválaszoltam.

    "A a köcsög májkroszoftnak lett volna egy kis esze akkor az XP-t turbózta volna fel és nem egy olyan oprendszert csinál amit csak mutagatni lehet, mert jól néz ki, de használhatlan..."
    Hát ha ezt tette volna, akkor mindenki leszólná, hogy csak az XP-t turbózza fel! Nem hiszem hogy ezt az utat kellene követni!

    Ezt nem csak ŐK alkalmazzák, ez egy örök törvény a marketingbe, ami jó azt csesszük el, vagy fizessék meg az emberek ha nekik jó kell.

    ui: notebooktól még soha nem láttam kék halált, természetesen jó notebookról van szó.
    Vista-Pista megoldotta a napi 1-et mert van pofám 2 monitorral dolgozni, és driver-től teljesen függetlenül. :W :O
    ACER magyaroszágot felkeresve szó szerint elküldtek az anyukámba, hogy mit akarok én egy új notebokkal és az XP-vel...annyit válaszoltam : Dolgozni!
    Persze driver meg nincs a géphez, ami van az meg vagy jó vagy nem, de ez őket mit sem érdekli.Ennyit az ők marketingjükről (is).
    Még a végén én leszek hibás hogy az ők általuk kiadott eszköz nem kompatibilis valamivel...persze a leírásokba nem tértek ki erre. :W

    ...

Új hozzászólás Aktív témák