Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor X
tag
Én is ilyet vettem . A CPU Turion MK36, ami annyit jelent, hogy nem a régi S754-es foglalata van, hanem az új S1-es foglalatba illeszkedik, mint a Turion X2. Tehát mindent tud, amit a Turion X2 (DDR2, Dual Chanel), csak ez sima egy magos proci.
Én sajna még nem tudtam kipróbálni a gépet, mert koliban vagyok, és az hétfőn jött meg, így péntekig még várhatok.
Hány Mhz-es DDR2 memót raktak bele, mert én kérdeztem tőlük vásárlás előtt, de nem tudták megmondani? -
orkester
őstag
válasz Devid_81 #186 üzenetére
Nem vihetem vissza, mert 1 pixelhiba még nem jelent hibát az Acer pixelgaranciája szerint. Ha lenne mellette még 1 akkor már szó nélkül cserélik.
rooster_hun: Írtam privátban.
[Szerkesztve]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz Devid_81 #189 üzenetére
Nem, mert ez nem meríti ki a hiba fogalmát.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
TothMG
aktív tag
válasz Devid_81 #224 üzenetére
Az xp-be nem töröltem bele, csak a rengeteg számomra feleslegesen feltett procit gyomláltam, de jobb lenne egy alap xp-t feltenni rá és csak azokat a procikat amire szükségem van, de ezt a hozzáadott xp-vel nem lehet megtenni csak egy másik xp-vel, még dilemmázom rajta mit tegyek. Lehet, hogy dobok bele még 512mb ramot is. Ár-érték arányban mindenképpen jó vétel volt az már biztos.
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.
-
ChME
tag
válasz Devid_81 #261 üzenetére
Hatályos jogszabályoknak lusta vagyok utánanézni, de máshol volt a futáros dologról szó, ott a kézbesítés módja miatt asszem alapból megvan a 8 napod, hogy visszaküld.
De a bolt más - tudtommal. Persze mindenki azt mondja, hogy ő akkor is kipróbálja, de nekem pl. nem volt plusz zsém elmenni máshova, balhézni meg nem fogok, amikor ha egyszer azt mondja nem, úgysem fog engedni. Minden baj nélkül megúsztam(?), hibát eddig nem vettem észre. -
-
Devid_81
félisten
-
bajzso
tag
válasz Devid_81 #353 üzenetére
Nincsenek valami számszerű eredmények erre, hogy nem kelljen kötözködni?
Devid_81 Te melyiket vennéd?
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilopi/amilo_pi1536 (Metroban 280.000Ft)
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilo_a/amilo_a3667g_02 (Metroban 276.000Ft)
Vagy valami mást 300ezer alatt?
Játékra, szórakozásra.bajzso
-
-
parandroid
félisten
válasz Devid_81 #527 üzenetére
A net+wlan és a szövegszerkesztés között nincs (nem szabadna hogy legyen) akkora különbség. Mivel Turion procis a gép, ezért valószínűbbnek tartanám, hogy az első esetben is bírja a 3 órát. Persze függ még az akku méretétől (ami úgy nézem hatcellás, tehát ez nem lehet gond) és a kijelző fényerejétől is, csak hogy a két legfontosabb tényezőt említsem.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
cock
tag
válasz Devid_81 #524 üzenetére
Na most az az igazság hogy én csak az Acer-es Recovery WinXP Home-hoz tudok viszonyítani ami először kerül fel a gépedre amikor bekapcsolod. Én utána azonnal Win x64-et raktam (szóval frissen rakott 32 bites XP-hez nem tudom hasonlítani). Mindenesetre az Acer-os XP Home-hoz képest minimum 10x gyorsabb. Azt nem tudom hogy a 64 bit játszik e szerepet ebben, de az biztos hogy gyorsít rajta ha nem rakom fel azt a sok fos Acer Empoweringes progit. Tehát szerintem már akkor is érezhető a gyorsulás ha csak 32 bites wint raksz fel Acer progik nélkül
-
orkester
őstag
válasz Devid_81 #606 üzenetére
Nekem 667esek vannak benne és annyin is mennek.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ChME
tag
válasz Devid_81 #652 üzenetére
Ez ([link]) nem jó véletlenül? Igaz, hogy pont az X1100-t nem írja, de az X1150-t igen, s ha jól emlékszem, elég kicsi a különbség.
Még a végén jó hatással lesz az ATi-ra, hogy megvette az AMD (s nem a zöldebb honlapjukra gondolok... Mekkora gáz már, hogy a vörös színnel egybeforrott ATi-nak zöld honlapja van Következő lépésként a Control Center lesz zöld ), mivel pár hónapja még az volt kiírva a legújabb Catalyst Mobility Drivernél, hogy érdeklődj a notebookod gyártójánál (akkor az új drivert valami német honlapról vadásztam ), most meg le lehet tölteni a legújabbat
[Szerkesztve] -
pgyuf
tag
válasz Devid_81 #671 üzenetére
David81!
Köszi meggyőztél, már csak a péztet kell összeszednem.
Érdekes, hogy csak egy helyen találtam meg az 5051. [link]
Ennyire nem kell a 14'' senkinek? Pedig kisebb méret, súly ugyanazon teljesítmény, mint a 5051.
Érdekes, hogy itt fanyalgok az egymagos proci miatt, aztán egy éve még mit megadtam volna egy ilyen turionért. Ja, maga a proci mekkora frekvencián megy és mennyit bír a te akksid?
pgyufMilyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
-
pgyuf
tag
válasz Devid_81 #676 üzenetére
Devid 81!
Valszeg néhány hónap fog csak eltelleni, amikor az Acer kidobja az 5051-et (is) X2-vel, ráadásul lesz vagy 10-20e-el drágább. De ha erre gondolunk, soha nem veszünk gépet. Ráadásul lehet, hogy mi tesszük jól, aki még vásárolunk ezekből, mert legközelebb 2-3 év múlva lesz érdemes gépet venni. Addigra kiforják magukat a Flash memórák és 4-8 magos procik is.
pgyufMilyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!
-
liquidmoon
aktív tag
válasz Devid_81 #2124 üzenetére
Hi! Szerintem így a csere nem igazán fog működni, bár árulnak használt készüléket is, szal fel kellene hívni őket. Milyen noti volt, milyen ramok voltak benne eredetileg és milyen van most benne?
Nekem volt gariztatási problémám, akkor azt mondták, hogy hívjam fel az Acer-t -
VigO
tag
válasz Devid_81 #2130 üzenetére
Szia!
Nekem 4222-esem van, és én is tapasztaltam a random meg-megállást másodpercekre (néha 30-ra is). A következőt tapasztaltam: ha kihúzom a hálókábelt, nem csinálja, ha letiltom a hálókártyát (az UTP be van dugva), nem csinálja, ha crosslink-kel másik géphez kapcsolódok, nem csinálja. Tehát nekem kb 0,5-1 hónapon keszertül maga a hálózat nyekkentette meg a gépet másodpercekre (Schönherz), se zenehallgatás, se mozizás (ha be volt dugva a hálókábel). Nem volt közös megszakításon semmivel, még csak nincs is közös hídon semmivel, tök külön van a hálókártya. Megpróbáltam új drivert tenni rá, az sem segített. Egyszer csak elmúlt. Gondolom valamelyik szerverrel volt gond (DNS,DHCP,...), de nem értek hozzá. -
orkester
őstag
válasz Devid_81 #2327 üzenetére
Hello!
Hányas bios van a gépen?PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz Devid_81 #2338 üzenetére
Vista alatt megnéztem speedfannal a hőt és stress prime-mal terhelve elment 80 fokig is. Viszont nem állt le. De sok kék halálra emlékszem xp alatt(igazándiból azért is használok Vistát, mert nem jöttem rá miért volt olyan sok leállás), lehet a hő volt a ludas
-
orkester
őstag
válasz Devid_81 #2341 üzenetére
Van mindenhez driver az Acer oldalán, de hanghoz és vgahoz inkább a gyártónál keress. De ha csak 512 ramod van, óvatosan a Vistával, mert lassú lesz nagyon.
[Szerkesztve]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz Devid_81 #2343 üzenetére
Driverek(kb. 168 MBnyi driverem van hozzá, úgyhogy inkább adok 1-2 linket): [link]
Hang: [link]
Vga+south bridge(32bit): [link]PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest