Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• - = Zk = -

félisten

válasz atee #3862 üzenetére

mindenképp megírom.... :K júli 17 ( :W) re igérik legkorábban a covid miatt...
    évek óta olcsó sz.rokat vettem... 1-1,5 évente kuka, vagy kókányolás.... gémerszéket most vettem, 2019 októberében. eddig bírta, persze noném volt... kagylóféle, utánzat, hintamechanika mifa.zom.... aztán 2 napja hátradőltem és nyekk.. de a minősége sem volt elfogadható, mikor kivettem a dobozából... ennyi pénzért nem vártam csodát sosem... de a mostanival szemben nagyok az elvárásaim...450 font volt, AKCIÓSAN!(am 519 lenne+posta), ingyen postával
    testalkatomat nézve 1,88m/110-20kg.... aputest, főleg most, ugye 2+ hónapja itthon vagyok(unk), gerincprobléma stb stb.... nekem ezek a kagylófélések nem adják, nem bírok megmaradni benne.... degleni szeretek...

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

• - = Zk = -

félisten

válasz atee #3862 üzenetére

noh, megjött a szék... elképesztően sokat vártam rá...
    hamar összelehet rakni.. és baromi nehéz... oké.. XL verzió...
    1 óra után: kényelmes... baszott kényelmes...igaz, ennyi pénzért legyen is "baszott kényelmes"...
    igazán majd szerdán tesztelem, elkezdek játszani valami gémmel úgy hosszabb távon.... :)

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

Új hozzászólás Aktív témák