Új hozzászólás Aktív témák

  • totog

    tag

    Kulon kulon keresve latom van itt sok velemeny az ergonomikus irodai szekekrol (mint az embody, steelcase think/leap-ek, stb) illetve a gamer szekekrol (mint a hero meg az arenaracer supreme). Nyilvan ujbol nagy kulonbseg van arban ezen modellek kozott, de hasznaltan sem latok perpill semmit jo aron az elso kategoriabol.

    Amit nem tudtam eldonteni, hogy erdemes-e varnom egy hasznalt jo vetelt az ergonomikus irodai kategoriabol (ami vagy lesz vagy nem), vagy hagyjam a fenebe es vegyek egy gamer szeket, mert az itthoni noname vackokhoz kepest az is nagy elorelepes ergonomia teren? Vagy adjam alabb es inkabb legyen egy olcsobb gagyibb irodai szek? (Hisz minden relativ.) A derekamnak igencsak jol esne egy uj nem hatfajos szek ami jol megtartja a derekam es hatradolve is ertelmes ellenallasa van.

    Napi 8 ora home office keves felallassal a megoldando feladat. Azert hezitalok es nem tudok kiigazodni, mert egyreszt sokan a napi 8-10 ora home office-ra is ezeket a gamer szekeket viszik, masreszt viszont azt olvasom azok nem alkalmasak a napi 8 orara es inkabb kenyelmesek mint ergonomikusak. Csak mindenbol kerdes hogy "mennyire".

    Mit javasolnatok erre a helyzetre, illetve mennyire csak "sznob" dolog az ergo szekekre eskudni mikozben a gamerek is teljesen jok erre a celra, vagy tenyleg joval masabbak es a hatam nem koszonne meg a gamer kategoriat? (Arban 150-200e lenne az elkepzelt plafon.) Koszi a velemenyeket!

    Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock

Új hozzászólás Aktív témák