Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    válasz TazLeacher #3707 üzenetére

    Nem követelek tiszteletet már csak az iskolázottság hiánya miatt sem, illetve pont azért jöttem ide, mert itt a saját magam főnöke lehetek. Nem szeretem a hozzá nem értő "vállapokat ", mert nem ők adnak kenyeret a számba, a kollegalítást tisztelem. Bár az iskolázottság, mint olyan sok helyen egy felesleges "kitüntetés", egó-emelő, zsiráfnyak. A technikai adottságok teljes hiánya szomorít el ebben a munkában 2009-ben, Magyarországon.

    A kocsiról annyit, hogy 180e km-es Combó szívódízel, klíma nélkül és benne kell írni pl. a pláza parkolóban szemle, kocsiban 44 C fok+ laptop, csak szivarról megy, 60 C fok, néha megáll vagy a 3-4 oldalnál lefagy az egész, 128Mb memó, XP-el és nem érti a polgár, miért kell 40 percet, erre várni, amikor ő hívott és 15 percig bootola gépem és meg már a 21 óra 13 percében járok, kb. az aznapi 63.-ik oldalamnál.
    A munkábajárós autó, bankos Suzuki havi 25-27K mínusz üzemanyag zsebből, hogy Pester járok dolgozni, a készenlétek miatt. Kialvatlanság, szabadidőben gyereknevelés, kocka fejűség, PC.

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák