Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz TazLeacher #3674 üzenetére

    Látom sikerült megérteni a lényeget.

    82 ezer forintért, fegyverrel az oldalán, évente 30-40 lőszert egyszeri elpuffogtatás utáni felkészültséggel kockáztatni az életét , adott esetben 20-30 fős, felfegyerkezett tömeggel szemben.
    És mi az amit kap a társadalomtól?Azt ,hogy leköpik érte, lenézik azért mert rendőr, ávh-snak nevezik, bűnözőnek tartják , mert egyes társai megtévedtek.Nem hír ha életet ment, a hír az ha vétkezik ,ezt látja a hétköznapi ember mert ezt látja a híradásokban, amin úgy csüng mint csecsemő anyja emlőjén.
    Erre vonatkozik, hoyg meg sem érdemeltek bennünket.Nyugdíjba vonult kollégák nagy része pár év után meghal, csak nézünk, 50 évesen?Nem múlik el nyomtalanul a sok éjszakázás, üldözés, stressz a tömegben ordítozva ,hogy érvényt szerezz a törvénynek.Nem múlik el nyomtalanul ha körbe állnak 20 -an és kiabálnak ,hogy rád gyújtják a házat, miközben gondolkozol, elővedd-e a fegyveredet vagy várd meg amíg leterítenek és utána vár a meghurcoltatás a főnökeid és az ügyészség részéről.
    Egy lelkiismeretes kollégának most állapították meg ,hogy nagyon magas a vérnyomása, 40 éves, nyugtatgatom ,hogy ne harcoljon, senki sem becsüli meg a munkáját, nem éri meg azért tönkretennie magát ,hogy pár éven belül tepsibe kerüljön. Aki küzd, ennek ellenére ami körültte zajlik az hamar leamortizálódik, szvsz erre vonatkozott a fentebb leírt nem érdemeltek meg, de te rácsaptál mert nem tudod mi van mögötte.

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák