Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    válasz TazLeacher #3662 üzenetére

    Őszintén kédezd meg magadtól, mit tanácsoljanak neked, amikor már vadászni kell az embereket, hogy rendőrnek menjenek. Egy pesti fiú, aki érettségizett és megfelelő családi háttérrel rendelkezik, aszülei bíznak benne, szerinted elküldik majd 82K nettóért, felelősség teljes melóba? Mit szeretnél ebben az országban, a fővárosodba, ahol a lakosság 10%-a csak arra vár, hogy elmenjél otthonról és elvigye a frissen összerakott gépedet, az álmodat, a cssaládodat, megverje, kirabolja a gyerekedet és elvigye a kocsidat?

    Szerinted itt kellenne nekünk reklamálnod, mi csináltuk a bűnözőket? Előbb kopogtass be ott, ahol olyan törvényeket hoznak, hogy nyílvánosan lehessen a rendőröket fikázni, kibeszélni és mutogatni rájuk! Gondolkodjatok csak Pesten több mint 200e bűnöző, vicc, ennyi rendőrrel, ilyen polgári hozzá állással...nem érdemeltek meg minket, annak örülök, hogy minnél hamarabb elmegyek nyugdíjba, hogy ne kelljen a siránkozást hallgatnom, mert amikor segítek, jó vagyok, rendes vagyok...amikor kilépek az ajtón minden feledésbe vész. Gondolom a gázszerelőknek nem egy fórumba köszönik meg a munkájukat a "munka hősei". Ezen majd akkor gondolkodjatok el ha annyi rendőr lesz az ilyen megjegyzések miatt, mint fegyverkovács.

    DavidHero89: anyuval együtt lakok, sokat tapasztaltam az életből, beszólásaid igen magasröptűek egy fórumhoz. Szánalmas vagy, mint a magyarok nagy általánosságban. :(((

    [ Szerkesztve ]

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák