Új hozzászólás Aktív témák

  • Biriboyka

    senior tag

    Rátalátam erre a topikra és elkezdtem olvasgatni. Mit ne mondjak, sok ember közületek azt hiszi, hogy a rendőri munka abból áll, hogy bemegyek reggel dolgozni, kimegyek az útra, megtömöm a zsebemet és szivatom az embereket.
    Na ez egy oltári nagy tévedés! Az tény hogy vannak olyanok akik ezzel a felfogással és móddal dolgoznak a "Cég"-nél, de a nagy része azért tényleg az állampolgárért van!
    Ha már a szakközepes fiatal gyerek úgy szerel fel, hogy a suli után Pesten eltöltök 5 évet, megszedem magamat és leszerelése után vállalkozást nyit az sajnos besorotatlja a rendőrséget a korrupt osztályba.
    Annak azért örülök, hogy vannak akik védik a rend derék őreit! :D :C :R :R

    A sok szabálytalankodó fiatalnak azt tudom tanácsolni: Ne szabálytalankodjanak és akkor nem kapnak büntetést, nem állítja meg a rendőr és "keres" hibát! Az mellett ha valaki udvarias, az mindig előny egy rendőri intézkedés során! És persze forgassa a KRESZ könyvet, az sok kérdésre választ ad!!

    Ha valaki a RTF-re akar jelentkezni és "keménynek" tartja a követelményeket, annak azt üzenem, hogy én 80 kilómmal, 36 évemmel 8-8,5 perc körül futom a 2000 métert. Igaz én "igazolt" focista vagyok. :) Helyből távol pedig 2,2 méter.
    A másik fele, hogy ha valaki oda bekerül az tanuljon, -de ne csak a rosszat!- mert az idővel kifizetődő!

    Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

Új hozzászólás Aktív témák