Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz camaro79 #63692 üzenetére
mondjuk itt minden felmerulo esetleges problemara az a valasz h fejlesztik meg a vegso verziora na ezt majd meglatjuk. es teny h a FOV-ot valoszinuleg nem veletlenul nem irjak sehol - valahol 90-100 kozott lehet.
az mar most latszik h kompromisszumos lesz boven ez is, de nekem ez a konnyitett verzio, meret nagyon tetszik, ( szerintem nem kerdes h ez az a meret ami elhozhat(na) egy nagyobb attorest VR vonalon ( kabel nelkul majd persze : ) )
varom az elso "igazi" teszteket...
-
zpeti2
tag
válasz camaro79 #63659 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs vagy nem volt gondom a pimaxal, (volt 5K+, 8KX, most Crystal) de ezek a gondok általában külső programok miatt voltak. Legutoljára például a Steam VR dobta fel, hogy ő most frissíteni akar. Egyszer próbálkoztam a külsős Open XR progival, mert szerintem túl körülményesen lehetett csak beállítani. Szimulátorozáshoz nem használom a kontrollereket, Open XR-hez pedig állandóan keresgetnem kellett volna, ezért nem eröltettem. Nemrég integrálták a Pimax szoftverébe, úgyhogy a Steames hiba után frissítettem az Open XR-es verzióra. Eddig nincs gond, remélem ez így is marad. A topik véleményével szemben nekem nincs nagyobb bajom a Pimaxal, igaz garis gondom se volt, a nagy fovos lencsét nekem se küldték még, ennek ellenére befizettem a Superre. Gondolom az eddigiekhez hasonlóan a Január közepi szállítás az csak valamikor 5-6.hó környékére várható, de ezt már megszokhattuk Pimaxtól.
Arányaiban azért kevesebb Pimax van forgalomban, de itt a topikban is azért olvasok elég sok gondot az összes többi szemüveggel kapcsolatban is, persze az Amazon garijával nem nagyon lehet versenyezni, viszont hazai boltok gariztatásáról is olvastam itt csodákat, szóval ja, nem csak a Pimax... -
VincentVG
senior tag
uhh. szep story. akkor marad a MeganeX superlight 8k
-
Dyingsoul
Topikgazda
A topik az első Pimax-ek tesztjei, megjelenése óta figyelemmel kíséri a Pimax termékeit és a legnagyobb problémákat a kezdetek óta megtartották a mai napig. Papíron jól néznek ki a Pimax HMD-k, egy nagy probléma van velük: nem papíron használjuk, hanem a fejünkön...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
sheep
addikt
válasz camaro79 #59015 üzenetére
Vagy egy srác a Yt-n aki vr hmd-ket tesztel szimulátorokban, csinált egy pár videót a Bigscreenről is. Lehet hogy már láttad, VR Flight Sim Guy.
Alapvetően meg van vele elégedve viszont az oled kijelző miatt a glare nagyon zavaró és emiatt nem igazán tudja ajánlani. Nézd át a videóit hátha találsz érdemi infót.
[link][ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Necc
addikt
válasz camaro79 #59022 üzenetére
Nem egy nagy cég gyártja ezeket kiépített gyártási és értékesítési lánccal, hanem egy kinőtt "noname" startup, ilyen esetekben mondhatni normális a lassú kiszolgálási folyamat.
Követelményeivel tisztába vagy ugye? 2x lighthouse, meg kontrollert is neked kell beszerezned, ezek is lesznek még vagy kb. 700 euró alsó hangon ha nincs. Illetve legalább egy ismerősödnek egy újabb ájfónja kell hogy legyen, hogy be tudjad szkennelni 3D-ben az arcod.
Ebből kifolyólag egy, csak a te arcodra jó HMD-t kapsz, amit nem fogsz tudni később eladni, vagy lepasszolni ha mégse jönne be.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz camaro79 #59015 üzenetére
Beírtam a topic keresőbe, csak a te postod, meg egy általános "megjelent" cikk postja jött be.
Így arra tippelnék senkinek nincs itt ilyen?
Nemrég viszont alaposan körbejártam (vásárláss előtti informálódás) a VR témát, ha kérdésed lenne talán tudom rá a választ.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
BusinessGuy
őstag
válasz camaro79 #56079 üzenetére
Azért meg kell hagyni jó nagy cickányok....
A fejesben qualcomm cucc van mégis direkt kihagyták - megint - a rendes APTX támogatást ami a saját szabványuk és BT-n keresztül tud kiváló hangminőséget gamer szintű latency-vel. A jack aljzatból pedig - megint - kihagytak egy szaros erősítőt ami kb sem az árat sem a méretet sem a súlyt nem dobta volna meg de legalább egy normális fejest kihajtana értelmezhető hangerővel....Nem. Dugj bele usb dongle-t hogy még véletlenül se tudd tölteni ha jobb minőségű hangzást akarsz game közben.... -
AeSDé Team
őstag
válasz camaro79 #55866 üzenetére
Majd írj róla légyszi, nekem is szimpatikus termék. Elvileg PC-vel is működik a dongle, szóval PCVR (vagy sima PC gaming) headsetnek is jó. Na meg az is érdekelne hogy a passthrough töltése átengedi-e a Quest 3-hez szükséges 18W-ot.
Itt azt írják, hogy csak 5W-al tölti a Quest 2-t, ami szomorú. Lehet hogy ezt azóta javították, nem tudom. -
-
izomman1
senior tag
válasz camaro79 #53616 üzenetére
Annyit még árulj el, hogy tudom más liga , de a Varjo Aero kb. hány % al élesebb képet ad? valahol olvastam középen élességben is több a Cystal is , de csak 20 % ban ad többet élesebb képet.. Na már most 2 -3 szoros árat egy 20 % al élesebb kép nem ér meg sztem ha ettől több lenne akkor (50 % vagy 100 % al jobb kép óriási vizuális ugrás ) ok.. ok az is, hogy nagyobb lencse felületen nagyobb a sweet spot , de akkor is... 20 % az kevés vagy te mennyire saccolnád a különbséget mennyivel élesebb mennyivel többet látsz egy Reverb G2 kép élességhez képest amit tudom csak középen fogad?
Én 09.27 ig várok egy Index 2 bejelentést is mert Q3 kijövetele előtt érdemes volna a Valve nak is dobbantani valamit ha akarnak még valamit ezen a piacon kicsit elaludtak vagy nagyon titokba tartották eddig min ügyködnek..
köszi[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz camaro79 #53616 üzenetére
Annyira gyorsan mozog az ár lefele 1000 eurokat változik az ipar jöhet pár hét hónapon belül egy Valve Index 2 bejelentés is , hogy azon filózok berendelek az amazon.it ről ( szállítanak magyarba ) 2090 euroért egy Cystalt majd ott 30 napos visszaküldés van addig próbálgatom nézegetem aztán megy vissza úgyis jön egy jobb eszköz ( Index 2, ha nem így csinálom sztem jól beszívom , mert eladtam a G2 kellene egy jó eszköz , de nincs csak egy régi Vive.. és most bele ugrok egy Cystal ba tuti pár hónap és fogom a fejem az olcsóbb a jobb és márkásabb Index 2 kijövetelnél mert az aksi és az ormótlan nagy forma nem tetszene a Cystal esetén ) kedvezőbb áron és akkor veszek azt csak próbára rendelném be... nagyon inkorrekt az amazon 30 napos visszaküldéssel élni? ( ingyenes visszaküldés ráadásul ) Unbound VR on olcsóbb az eszköz de ott ingyen nem tudom vissza küldeni , de ha úgyis vissza küldeném csak használni akarom az amazon jobb opció 2090 euroért tuti még ha aranyból van se tartanám meg max 1900 ért se.. de ki tudja.. Quest 3 rendelésen is gondolkodom össze akarnám hasonlítani megéri e a felárat és mi éri meg.(sztem az fog kijönni nem annyival nem ad többet de mindenki annyira dícséri szuperlatívuszokba ) . VArjo Aero annyira nem érdekel, mert nem akkora az FOV és torz a lencse széle bár lehet tévedek és arra kéne ráugrani most 990 euroért mint gyöngytyúk a takonyra?
[ Szerkesztve ]
-
gulasoft
őstag
válasz camaro79 #53516 üzenetére
Nekem van dedikált routerem. Illetve volt, az asszony rászált mert a telekomos ruter ledobálja (érdekes az acces pointként működő huavei ax3 pro-t nem), úgyhogy tegnap össze is vesztem vele, de nem állt át a telkomosra, azon netflixezik és nem is hajlandó a 2.4Ghz-esre váltani, mérgemben vettem egy ilyet, és ennek nem mondom meg a jelszavát:
https://ipon.hu/shop/termek/asus-rt-axe7800-tri-band-wifi-6e-router/2094186
Mondjuk kicsit túllőttem a célon, de ez már 6e, az asszony kaszabolhatja majd az 5Ghz-es sávot a q3 már tudja a 6Gzz-et is (megnéztem), úgyogy kissé előrelépés is lesz, meg 3 év gari. Lehet fél év múlva ugyan ez 50.000 lesz, de tegnap nagyon berágtam. vettem hozzá egy 2 méteres utp-t is, ami gép seggébe ment az megy a routerbe, az is be lesz lőve access pontnak, és utána a 2-essel bekötöm a gépbe. Lehet keresek egy nem foglalt cstornát amíg az 5Ghz-e sávot tudom csak használni, ne legyen interferencia, meg csatorna torlódás amíg a q3 meg nem jön.
De mint itt írták van aki le tudja tiltani a családot az 5Ghz-es sávról akkor nem kell dedikált router. (Nálunk az asszony fizeti a netet, sokat nem kekeckedhetek vele )[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
izomman1
senior tag
válasz camaro79 #53510 üzenetére
VR mindenevő vagyok (még szimezni is szoktam főleg ilyen ínséges időkben) néha ez néha az FPS is persze , de nem verseny szinten.
G2 esetén is a tű éles kép jól jön FPS ben is.. ott is bambulsz messze lesed az ellent de egy Skyrim VR vagy Fallout VR ban is jól jön ha ellátsz bármeddig és nem veszed ki a pixeleket az illúzió romboló..
Októberben elválik sztem nem fogom tudni megálni, hogy ne rendeljem be , hogy mit tud..
Csak ha azt érzem ez sokkal többet tud ennyiért mint egy Quest 3 vagy Pico 4 vagy G2 akkor hagynám meg.. Ha ad valami jelentős pluszt, de lehet csak a fizetett youtuberek kampányát látom a neten ki tudja ők nagyon áradoznak megéri a pénzét...[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz camaro79 #53508 üzenetére
Néztem azt is kb 20 review néztem és sokat olvastam a témában.... Sokan mindenki jobbnak tartja a Crystalt de az árát meg kell emészteni. Berendelni be tudom de megtartani csak akkor fogom ha rendkívülit nyújt tényleg. Sztem azt fog bár ki tudja...
Lencsék jobbak FOV jobb és páran azt is megemlítik ici picit még élesebb is a kép a Varjo hoz képest. Meglátjuk most nyaralni megyek 2 hétre de október környékén berendelek egyet belőle aztán meglátjuk... Sajnos a követésben nem vagyok biztos jó lesz lehet szükséges lesz a lézeres követésem meghagyni bár sokat fejlesztettek azon is elvileg ( játék kompatibilitása a kontrollernek fontos visszamenőleg de elvileg a quest controllert emulálja ... valahogy mint a Pico 4 esetén úgy sejtem ott sincs kompatibilitási gond..? ) .. Sodium VR jöhet még lézeresként de ki tudja mikor jelenik meg és mikorra tart ott majd a szoftver támogatás mint a Crystal esetén... mert azt már majd 1 éve pofozgatják és most áll gyakorlatilag célegyenesbe a Sodioum VR nak még kell 1 év is szerintem mire utól éri szoftver támogatásban ha egyáltalán megjelenik. Bár most a Valve index 2 őt is rebesgetik valami olyan pletykát hallottam a kodokba olvasták 2 eszköz neve van .. lehet lesz egy standalone headset és egy direkt dedikált PCVR kábeles lézeres követéses headset én olyat is olvastam.. Bár sztem a Crystal felbontását egyik se fogja utól érni és az "üveg" lencséjét! Olyan mintha egy 1440 p monitort sőt szebb képet ad még ahhoz képest is valaki 4k monitorhoz hasonlítgatja a színek a fekete és minden majdhogynem tökéletes igaz van egy kis bloom itt ott de ezen is már javítottak elvileg.[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz camaro79 #53392 üzenetére
Tegnap még ezt láttam a kolléga által linkelt oldalon. Ha rákattintottam, akkor ezek az árak ÁFÁ-s árakként voltak feltüntetve. Szóval lehet hogy ennyire lehet számítani?
Ma már csak ennél olcsóbb "B2B" árakat látok, az feltételezem hogy az ÁFA nélküli ár.[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz camaro79 #51333 üzenetére
Össze sem hasonlítható a kettő? Miért van az, hogy az összehasonlító videóban majdhogynem olyan éles sőt még kicsit tisztább is a G2? (7 :20 nál a legkissebb betű a táblán )
[link]
Ok a videoban mondja nehéz lencse végre kapni a Varjo élességét .. de valóban akkora a külbönbség ? Lehet 2880 x 2720 a felbontása a VArjo nak és a G2 nek csak 2160x2160 de nagyobb FOV terül el .. Abban van nagy difi? ( 98- 115 ? )
Olvastam néztem olyan teszteket is, hogy a G2 középen sweet spot ba felveszi a Varjo val a versenyt csak az egész képernyőn éles képet ad a G2 meg nem ugye... Ennyi indokol 5 szörös árat? Cserébe a hangzás is kuka mert nincs füles ugye... Index tipusú füles fenomenális a kényelem is a G2 őn.. Ezért várok én inkább Index 2 re egy tökéletes készüléket akarok nem akarok semmiben sem vissza lépni.. Pimax Crystal is jó lehet , de kényelem és hangzásban szintén visszalépés ahogy elnézem bár az FOV az egész meggyőző lenne talán.. HA a 3d hatást a el nem rontják bár a széleken már talán ez nem lesz torz ...... Illetve a mai napig őrzöm a HTC Vive omat is , hogy hátha majd az Index hez kellene, illetve a Vive wandokat is ( G2 höz is jól jön ) hogy a régi címeket is szépen tudjam játszani ( kontroller kompatibilitás ) ..[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz camaro79 #51333 üzenetére
Szerintem simán összehasonlítható a kettő, és nem ér ötször annyit a Varjo mert a jobb képminőség nincs arányban az ötszörös árral, de ez csak az én véleményem.
Azzal egyetértek hogy a legjobb képminőséget adja, de azzal nem hogy némi kompromisszummal ne lehetne a Reverbbel összevetni. Vannak a Varjonak is bőven hiányosságai, és szerintem ennyi pénzért minimum tökéletesnek kellene lennie.
Vehetnék én is Aerot, de én megvárok egy ár/értékben jobb ajánlatot.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
pRoject22
őstag
válasz camaro79 #51226 üzenetére
Freshnel lencsék vannak benne de nem a megszokott pl G2 féle, ez egy új és átdolgozott lencse ami ( állításuk szerint ) hasonló képre képes mint a palacsinta lencse
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
VincentVG
senior tag
válasz camaro79 #51216 üzenetére
oculus CV1, Q2 es PS VR-t sikerult eddig kiprobalnom. most a Q2 utan mondtam h johetne mar, alakul az a szint ahol mar engem sem zavar a felbontas. pixelbol es FPS bol persze sosem eleg Aero val tuti nem lenne gond, az arszintet kell megszoknom.. a review k alapjan - es amiket itt nalatok is olvastam - teljesen ertem egyebkent miert kerul ennyibe. ugyanitt 3 x 27' BenQ 144Mhz elado
-
VincentVG
senior tag
válasz camaro79 #50706 üzenetére
dejo hogy mindketten irtok errol minden simes VR info nagyon hasznos. iracing elofizunal is elo szokott jonni h ez most draga vagy nem. ha valaha voltal palyanapon es koltottel mellette gumira, belepore, egyebek ( most az autorol magarol nem is beszelek ), HA az ezt megkozelito elmenyeket keresed akkor hatar a csillagos eg, es nagyon is kell a VR.
mondom ezt ugy h en meg csak 3 monitorral nyomom, es csak 2-3 VR-t tudtam eddig kiprobalni.
es ez a nagy problemam, h szintem lehetetlen vasarlas nelkul tesztelni ezeket a cuccokat.
(nem a kifizetessel es megrendelessel van bajom, hanem egyszeruen utalok ugy vasarolni h lehet h vissza fogom kuldeni.. ugy akarom megvenni h tudom mit vasarolok.)
tehat akkor - ha belefer anyagilag - egy top PC, Varjo Aero val az ami most a legtutibb iracinghez?
-
beci43
senior tag
-
pRoject22
őstag
válasz camaro79 #50333 üzenetére
Áh feladtam, kurva jó ez a pico mindenhez ami nem szim, vagy nem iR és AC, most ezt vissza küldöm és lefoglaltam egy Pimax Crystalt, az standalone és DP is egyben, adnak hozzá hangszorót, 2 kontrollert, 2 6000-es akksit dokkoló töltővel és 500 dollár értékű egyéb utalványokat amiket elkülthetsz online.
Nekem az iRacing a legfontosabb és G2-re nem megyek vissza a kis Sweet spot miatt, Pico4 nem jött be, Aeroért nem adok 1.2 milliót, így marad ez.
Majd beszámolok én róla ,hogy milyen.
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
Raymond
félisten
válasz camaro79 #49922 üzenetére
Eleve a Vive es a Rift nem lehet egyforma, a Rift kb +20% mert ugyanazok a kijelzok kisebb FOV-val. Ezt ha lattal eletben Vive-ot a CV1-et akkor ezt a szemedel is siman eszrevetted. Nem jottem egyebkent ra hogy mitol 9.8, az a szam ugy jon ki hogy a horizontalis felbontast osztottak 110-el, de ez max diagonalis FOV lehetne csak ott meg az van hogy a Vive valamivel tobb a CV1 pedig kevesebb ennel.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Joma
csendes tag
válasz camaro79 #49894 üzenetére
Pedig érdekes lehet... Árban veszett jó. A Meta Q pro-n gondolkodtam, mikor ezt megláttam, és --- nem sokkal rosszabb bolt hardveresen.. ami azt illeti :-) Az egyik 1 misi, a másik 100e.. de ugorjunk vissza quest 2 / PICO 4 hez ,höz..
PRO: (PICO)
- Hand tracking 1:1
- Nagyobb akku 1:0
- Színes (AR) funkció 1:0
- a legkönnyebb a piacon (nyilván a meta pro könnyebb) de sztem sokat számít. 1:0
- Jó felbontás 1:0
- nem a gagyi fresnel 1:0
6:1
KONTRA, , hogy
- van benne egy ventillátor 0:1
- nekem kontra a bluetooth is, mert utálom az akkus cuccokat.. van egy kezdeti korból származó "nemlennerossz" bluetooth fülesem.. az akkuja már nem jó.. Aztán van egy Technics, ami már 20 éves... és még jó. :-) szóval a Pico nem működik akku nélkül. És nem vehetem le a polcról 10 perc játékra, csak ha fel van töltve.. és ha úgy alakul, hogy mégis lett 2 órám játszani, akkor előbb vennem kell pótakkut. amit a fejemre, vagy a mellkasomra DuckTape.. mint az egyszeri CIA ügynök a karton cigijét venezuelai folyóparton átkelés előtt. Nemár.. 0:0
- az akku kompatibilitása. tehát hol veszek 3 év múlva ezzel a csatlakozó kiosztással új akkut, illetve kontroller alkatrészt stb..
A nagyobb cégek supportja jobb. Több évig tartanak alkatrészt, mint ezek a startup cégek..
Mert gondolom a Quest 2 vel pár év múlva minden kuka tele lesz.. mint az Alita, vagy a Wall-e ban a szeméttelep.. onnan lesz alkatrész.. :-) 0:0
Tehát 6:2 focisan.. :-) gyors áttekintéssel..
Sztem érdemes lenne elgondolkodni :-) Persze nekem is az enyém a legjobb. :-) Nyilván, de már ideje vmi korszerűbb cucc. Az Oc. fejesekkel egy nagy bajom van, hogy nehezek.. (nyilván aki nem próbált mást, nem tudja mitől szabadul meg, ha letesz 100 grammot.. ) És ami nagyon vonzó, az a NO-FRESNEL.. és a hand tracking natívan.. Ami nagyon nem, az az, hogy hiába a kábel, ha nincs akku, nem működik. (gondoltam átkötöm a csába az USB + vezetékére, a piros USB-n jön elvileg 2A ... annak elégnek kell legyen :-) )[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
-
sheep
addikt
válasz camaro79 #49583 üzenetére
Engem is meggyőzött, de base station és kontrollerek nélkül kb egymillióba kerül. Plusz számolj hozzá egy erős gépet is, minimum 3080 és jó proci.
Sztem nem ér ennyit.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Danecay
addikt
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz camaro79 #49081 üzenetére
Nem állítottam, hogy az nem egy lehúzós szar
7900XTX $1000. Kiváncsi leszek mit nyújt tempóban. Ha hozza a 4080 szintjét, akkor lehet, hogy majd teszek vele egy próbát. Mondjuk azt nem tudom, hogy ezzel még mindig limitált-e az Air Link 100mbps-en...
A 6-os szériás kártyákon 100mbps limit van? Van valakinek olyan a topicból?
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz camaro79 #49077 üzenetére
Jaja. Értem én hogy recesszió van meg a dollár árfolyam kilőtt, de basszus most volt leárazva 400 $ -ra a napokban. Ha lenne kinti ismerősöm simán vetettem volna egyet.
Meg eleve 600 dodóért kínálták újkorában is.
Én tuti hogy inkább az apróról vennék egyet 200e körül, 250 fölött simán lehúzás9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
VincentVG
senior tag
válasz camaro79 #49074 üzenetére
ha van USAban kontakt szerintetek meg lehet probalkozni egy jo kis black friday -el?
https://www.hp.com/us-en/shop/pdp/hp-reverb-g2-virtual-reality-headset
400usd most. btw a review k eleg erdekesek itt a HP oldalan..
illetve van magyar lehetoseg is ha jol latom..
https://dronozok.hu/hp-reverb-g2-v2-virtualis-valosag-fejhallgato-kontrollerekkel/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest